2777
2789
هیچ کس تجربه ای نداره؟

میگن پوچی خیلی کم پیش میاد دوباره اتفاق بیفته من داشتم سقطشم سخت نبود واسه یبارم ازمایشای خاصی ازت نمی گیرن

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

[QUOTE=] عزیزم ۱ تاپیک هستش تو سایت ۳۷۰ صفحه ای تو این بیست روز میشینم اون رو میخونم تو علاقمندی هام هستش&nbs ... [/QUOTE]

من تحمل ندارم 

ای خداااا به همه منتظرها نی نی بده و به منم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن پوچی خیلی کم پیش میاد دوباره اتفاق بیفته من داشتم سقطشم سخت نبود واسه یبارم ازمایشای خاصی ازت ن ...

ممنونم عزیزم انشالله که قلب نی نیت زود تشکیل بشه

من میدونم چه حس خوبیه

خدا نصیب همه بکنه

نه عزیزم امروز بعد ۱۰ روز رفتم سونو و گفت دیگه رشد نکرده سعی کردم بگم مهم نیست ولی واقعا ناراحت و ن ...

عزیزم الهییی😭😭😭😭😭

منم خیلی داغون بودم اونروز با شوهرم رفتیم خیلی خورد تو ذوقمون من تا یک هفته گریه میکردم قلبم درد گرفته‌بود..میفهممت 

غصه نخور خواهش میکنم فقط هر چه زودتر سقطش کن تا کوچیکه دکتر دید من خیلی ناراحتن کفت اگر بزرگ میبود باید کورتاژ میشدی اون ک برات بچه نمیشد بهتر بدون دردسر دفع کردی 

شما هم چون رشد نکرده با قرص دفعش کن 

تا زودتر بتات کم بشه و زودتر پریود بشی

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم الهییی😭😭😭😭😭 منم خیلی داغون بودم اونروز با شوهرم رفتیم خیلی خورد تو ذوقمون من تا یک هفته ...

ممنونم عزیزم 

امیدوارم راحت سقط بشه

برای شما جنین تشکیل شده بود؟

[QUOTE=] عزیزم ۱ تاپیک هستش تو سایت ۳۷۰ صفحه ای تو این بیست روز میشینم اون رو میخونم تو علاقمندی هام ...

شما مگه ی پسر نداری؟

خداروشکر کن مطمئن باش دوباره خدا بهت نی نی میده 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ممنونم عزیزم  امیدوارم راحت سقط بشه برای شما جنین تشکیل شده بود؟

بله اما خیییلی ریز بود و اصلا به سن بارداریم نمیخورد

با این حال که ریز بود دفع که کردم دیدم جفت رو و یکبار هم ی چیز سفید دیدم 

دکتر گفت همون بوده

چند وقت بعدش میشه دوباره باردار شد؟

من تاپیکای قبلیتو خوندم پوچ نبوده توقف رشد داشته سعی کن تو بارداری بعدیت استراحت داشته باشی تا سه ماهم به رحمت فرصت ترمیم بده بعد اقدام کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
میگن پوچی خیلی کم پیش میاد دوباره اتفاق بیفته من داشتم سقطشم سخت نبود واسه یبارم ازمایشای خاصی ازت ن ...

چند وقت بعد سقط باردار شدید عزیزم؟

شما مگه ی پسر نداری؟ خداروشکر کن مطمئن باش دوباره خدا بهت نی نی میده 

چرا یه پسر دارم و خیلی به خاطر داشتنش خوشحالم اما از وقتی باردار شدم خیلی درگیر اطرافیانم بودم

برادر و پدرم همزمان سرطان گرفتن و کلی مشکلات دیگه برام پیش اومد 

اصلا نفهمیدم پسرم چه جوری و کی بزرگ شد 

خیلی دلم میخواد یه بار دیگه بچه دار بشم و فقط وقتم رو برای بزرگ شدنش بذارم و ازش لذت ببرم

من تاپیکای قبلیتو خوندم پوچ نبوده توقف رشد داشته سعی کن تو بارداری بعدیت استراحت داشته باشی تا سه ما ...

الانم استراحت بودم کامل

نمیدونم چرا اینجوری شده😢😢😢

چند وقت بعد سقط باردار شدید عزیزم؟

دو سال با کلی پیگیری 3 بار ای یو ای 1 بار ای وی اف

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا یه پسر دارم و خیلی به خاطر داشتنش خوشحالم اما از وقتی باردار شدم خیلی درگیر اطرافیانم بودم براد ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم😥😥😥😥😥 

خدا سلامتی بده..

انشالله به زودی زود باردار میشی دوباره و یک نی‌نی سالم بدنیا میاری و لذتش رو میبری

عزیزم همه چیز به خودت بستگی‌ داره زودتر سقط کن که پری بشی 

تا بتا تو خونت باشه تخمک گذاری نداری بخاطر اینکه منم مشکل شما رو داشتم راحت بهت میگم ناراحت نشی عزیزم