یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الانم استراحت بودم کامل نمیدونم چرا اینجوری شده😢😢😢
عزیزم بارداری پوچ یا تخمک ضعیف بوده (یعنی هورمون تستسترون کافی نبوده) یا اسپرم ضعیف بوده
ولی احتمال اولی بیشتره
من تو این مدت خیلی تجربه کسب کردم
وقتی تخمک گذاری داری باید بلافاصله نزدیکی کنی وگرنه تخمک ضعیف و ضعیف تر میشه و بازداری پوچ میشه
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دو سال با کلی پیگیری 3 بار ای یو ای 1 بار ای وی اف
انشالله نی نی تو بغل کنی سالم و سلامت باشه
خدا برات حفظش کنه🙏🏻🌺
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ممنونم عزیز دلم انشالله خدا به شما هم یه نی نی سالم و صالح میده آره الان دیگه فقط برام مهمه زودتر ...
ممنون عزیزم انشالله 🙏🏻🌸
منم یه چیزایی خوندم و حدس میزنم مشکل از جفتش بوده چون تو ماه رمضون بود اقداممون و تخمک گذاریم
منم ماه رمضان بار دار بودم نمیدونستم و روزه گرفتم یک هفته
بعد دیدم بله باردار بودم
دکتر گفت بخاطر همون هم بوده نطفه ضعیفشده
فکر کن من تشنه میشدم میگفتم خدایا چرا انقدر زیر دلم درد میکنه
بار اولی نیست که روزه میگیرم
غافل از اینکه باردار بودم
منم دقیقا همین طوری بودم اینقدر اذیت میشدم روزه میگرفتم همش میگفتم چرا من امسال اینطوری ام&n ...
بله. یگه خودت رو ناراحت نکن توکل به خدا
انشالله عزیز دلم انشالله خدا دوباره بهمون رو کنه و نی نی ناز بزاره تو وجودمون🙏🏻🌺🌸
روز خوبی داشته باشی الهام جان❤️