2777
2789

سلام. نگهداری گلهای ساکولنت یا همون انواع کاکتوس . راحته؟ حتما باید نور خورشید بخوره؟ روشنایی خونه کافی نیست؟ 

ماه من غصه چرا .... ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با منی😅😅😅😅

گلم طبق تجربه من کاکتوس و سایکولنت بر خلاف باور عموم باید جای خنک و سایه باشه ولی تو محیط بیرون. مثلا گوشه تراس. تو خونه میشه ولی باریک رشد میکنه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

تهویه هوا هم خیلی مهمه

ﻧﻪ ﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﻣﻼﻝﺍﻧﮕﯿﺰ ﻧﻪ ﺳﻪﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﺧﺴﺘﻪ ﻭﺳﻨﮕﯿﻦ ﻧﻪ ﺟﻤﻌﻪﻫﺎﯼ ﮐﺴﻞ ﻭ ﺩﻟﮕﯿﺮ ﻧﻪ ﺣﺘﯽ ﭘﻨﺞﺷﻨﺒﻪﻫﺎﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﻦ ‏«ﺗﻮﺷﻨﺒﻪ»ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺭﺍ میبینم.مادرم.

کسی میدونه ادنیوم و نخل ماداگاسکارمن چرا ازساقه داره خراب میشه انگار لهیده بشه نرم شده وجمع

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
کسی میدونه ادنیوم و نخل ماداگاسکارمن چرا ازساقه داره خراب میشه انگار لهیده بشه نرم شده وجمع

نباید آب به ساقه ی کلفتشون بخوره و اسپری آب باید فقط رو برگاش باشه آبیاری زیاد هم باعث پوسیدگی میشه

نباید آب به ساقه ی کلفتشون بخوره و اسپری آب باید فقط رو برگاش باشه آبیاری زیاد هم باعث پوسیدگی میشه

فقط ی برگ داشت آدنیومم کوچیک بودتقریبا۱۲سانت

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
شوهر منم واسم یه آدنیوم و نخل ماداگاسکار خریده فعلا که حالشون خوبه هر چند گل نداره ولی سعی میکنم موا ...

منم اوایل خوب بودحالشون الان دوماه ولی بعداز ده روز شروع کردن لجبازی بامن این گلا اینقدم باشون حرف میزنم میبوسمشون ولی اونامعرفت ندارن خراب میشن

منم اوایل خوب بودحالشون الان دوماه ولی بعداز ده روز شروع کردن لجبازی بامن این گلا اینقدم باشون حرف م ...

نازی عزیزم آب کلر دار بهشون نده و هوا هم خدایی خیلی گرم من هر چی به گلام میرسن بازم جون ندارن طفلیا 

نازی عزیزم آب کلر دار بهشون نده و هوا هم خدایی خیلی گرم من هر چی به گلام میرسن بازم جون ندارن طفلیا& ...

دقیقامنم ن اب تسویه میدم رواپن گذاشتم پنجره توفاصله دومتریشونه ولی نورکامل دارن