2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه میاین لطفا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 33 پست

فدای سرت که بفهمه مثلا شوهرت بلاکش کرده!!!! زندگیت مهم تره یا فعمیدن اون!!!! شایستی بخواد هرروز بچه هاش اشتباهی هی چیز بفرستن و به بهانه معذرت رابطه ایجاد شه!!کم کم درد دل و اینا!!!!خوووووب کردی!

من جای شما بودم خودمو معرفی میکردم میگفتم ای بابا این اهنگا چیه گوش میدی اینا واسه عاشقاس(هرچند ک نی ...

من هول شدم دیگه زود حذفش کردم ، بعد آهنگا غمیگن بود یه قسمتش بود میخوند مطمعنم یه روز ازش متنفر میشم ،،، و منم مطمعنم منظورش شوهرشه ،، 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت که بفهمه مثلا شوهرت بلاکش کرده!!!! زندگیت مهم تره یا فعمیدن اون!!!! شایستی بخواد هرروز بچه ...

منم میخوام بفهمه که بلاگ شده ، میخوام بفهمه که واسه شوهر من مهم نبوده و شوهرم بلاکش کرده ،،، 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹