2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه میاین لطفا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست

آره عزیزم دیگه نه پروفایل رو میبینه استوری ها وقتی مسدودش کنی هیچی دیگه مشخص نیست

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عملیات انتحاری انجام دادی! نیازی به این همه جنایی بازی نبود!

آخه چند بارم بهش پیام داده بود درمورد تبریک عید و این جور چیزا ،،، بعد یه آدمی هس بگم چجور واقعا زود با مردا صمیمی میشه از اونا که خودشون لوس میکنن چون با شوهرش مشکل داره ترسبدم به این بهانه ب شوهرم نزدیک بشه ،

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

شاید بیچاره راست گفته بچه ها فرستاده باشن

چقدر از این خانم شناخت داری؟

واسه منم پیش اومده گوشیم دست دختر یک ساله ام بوده علاوه بر اینکه عکس پرو فایل رو عوض کرده بود چندتا عکسم واسه یکی از دوستام فرستاده بود اونم چه عکسای خنده داری، عکس مدل لباس  و بافتنی و اسکرین هایی که گرفته بودم

پسر منم خیلی چیزا تو اینستا و تل واسه این و اون میفرسته! بلاکش کرده باشین دیگه نمیتونه هیچ جوره ببین ...

بهتر ،، اصلا خوشم نمیاد ازش ،، شوهرش اهل نمازو روزه هست خیلی مرد خوبیه مرد آرومیه ،، بعد وقتی با خانمش دعواشون میشه خانموش شوهرشو کتک میزنه وقتی فهمبدم انقد ناراحت شدم براش

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

خب رمز بذارید واسه تلگرامتون

میره از بالای صفحه صرفه جویی انرژی رو میزنه و برنامه های اضافه متوقف میشن! بعدش صرفه جویی انرژی رو خاموش میکنه و میاد تل و اینستا رو باز میکنه! اپ لاکمو کلا پاک کردم به دردنخورو

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

[QUOTE=64314995]شاید بیچاره راست گفته بچه ها فرستاده باشن چقدر از این خانم شناخت داری؟ واسه منم پیش اومده گوشیم ...[/QUOTEخانمه رو میشناسم ، خوشم نمیاد از رفتارش ،، 

من با ی پسره دو سه سال دوست بودم البته دوست معمولی فقط موقعی ک‌حوصله‌مون سر میرفت باهم‌میرفتیم بیرون قدم میزدیم حرف میردیم حالا هم اون زن داره هم‌من شوهر بعد هی تو اینستا پیام میده بیا باهم باشیم منو تو متاهلیم بهتره باهم باشیم همو بهتر درک می‌کنیم بیا رابطه داشته باشیم منم ج ندادم بهش ی مدتی تا خودش خفه شد...فقط ب این فکر کردم اگه شوهر منم خدای نکرده چنین کاری کنه من چقدر ضدحال میخورم و ناراحت میشم

چقد گستاخ شدن 😕 الان خانم رفیقش چ ربطی ب شوهرتو داره ک واتساپشو داره جل الخالق 😞

یه روز این رفیق شوهرم با گوشی شوهرم به خانمش زنگ میزنه که بعد از اون شماره همدیگه رو دارن 

من با ی پسره دو سه سال دوست بودم البته دوست معمولی فقط موقعی ک‌حوصله‌مون سر میرفت باهم‌میرفتیم بیرون ...

من با شوهرم بشتر وقتا دعوا داریم بهد الان که اینو دیدم یهو داغ کردم واقعا خیانت آدمو داغون میکنه بعضی وقتا آدما بدون اینکه متوجه بشن یهو خیانت میکنن این خانمه هم چون مشکلات دارن مطمعنم واسه درد دل به شوهرم پیام داده شاید اکه شوهرم پیاما میدید بهش جواب میداد از رو دلسوزی که مثلا آرومش کنه 

میشه لطفا جواب بدید. کسی که واتساپ داشته حالا تو قسمت واتساپ من نیست.کاربریشو پاک کرده یا کار دیگه ا ...

اگه کلا نمبیینیش کاربریشو پاک کرده اما اگه هستش ولی شما پروفایلشو نمیبینید شاید شماره شما از گوشی ایشون پاک شده باشه شایدم شما رو بلاک کرده باشه ،، 

من با شوهرم بشتر وقتا دعوا داریم بهد الان که اینو دیدم یهو داغ کردم واقعا خیانت آدمو داغون میکنه بعض ...

اره روانشناسا هم گفتن همیشه خیانت با ی درد و دل ساده شروع میشه من موقعه نامزدی بعضی وقتها با شوهرم بحث داشتم باور میکنی ی پسره بود قبل آشنایی منو شوهرم منو میشناخت هی ز میزد میگفت بیا با من ... من همه کاری واست میکنم اونو ول کن ولی همون موقعه هم فکر میکردم چنین کاری خیانته و اینکارو نکردم فقط در صورتی ب شوهرم خیانت میکنم ک اونم ب من خیانت کنه..،اینو ب خودشم گفتم