2777
2789
عنوان

خانوما هنگیدم بیاین ببینین مادرشوهرم چی گفت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 59 پست

استارتر اکثر مادرشوهرا به عروس دری وری میگن .. همه ی عروسا کمو بیش تجربه دارن . تاراحت نشو و بدون فقط تو نیستی. قدیمیا مدلشون اینجوریه کلا . ان شاالله که با دل خوش جدا میشین گلم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
به نظرم با زبون دلش رو بدست بیار  شده یه مدت کوتاه عقب بنداز مستقل شدنت رو اما سعی کن با وساطت ...

هعی خواهرجون اگه این مساله رو مطرح کنم میپرن بهم ،فک میکنن خیلی پاکن،اگه تایپک قبلیموبخونی متوجه میشی،بنظرتون اگه ازاین قضیه استفاده کنم میشه؟

دوروبرم پرازآدمای دورو و حیله گره،خدایا منوازاینا دورکن،،،،،توروخدا بگو آمین😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی خواهرجون اگه این مساله رو مطرح کنم میپرن بهم ،فک میکنن خیلی پاکن،اگه تایپک قبلیموبخونی متوجه میش ...

نه عزیزم بحث زناشویی رو پیش نکش . فک میکنم مثل خانواده شوهر من هستن که همه ی بچه هاشونو با گرده افشانی درست کردن ! چون اینا اصلا کنار هم نمیخوابن !!!

و اگر ببینن زنو شوهری کنار هم میخوابن زنه حتما منحرفه. 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
نه عزیزم بحث زناشویی رو پیش نکش . فک میکنم مثل خانواده شوهر من هستن که همه ی بچه هاشونو با گرده افشا ...

😂😂😂😂😂

به هیچ عنوان سعی در راضی کردنش نداشته باش. دعوا نکن و همین‌ طور که این مدت سکوت کردی این چند وقت رو هم سکوت کن تا مستقل بشی. اون صد در صد داره اشتباه می‌کنه و اصلا حق باهاش نیست. مثل مادری می‌مونه که بخواهی مثلا بچه‌اش رو عمل کنی که از مرگ نجات پیدا کنه ولی چون از خون بدش می‌یاد بگه نکنید. به حرف این مادر باید گوش داد؟ چون نفرین کرده و قسم داده که بچم رو عمل نکنید؟ این مادر شوهر تو هم مشخصه گرفتاری ذهنی داره و فکرهاش غلطه. یه عمر غلط زندگی کردن نتیجه‌اش همین می‌شه. ولی شما جوان هستید می‌تونید زندگی رو درست‌تر زندگی کنید و مثل نسل قبل اینقدر زجر نکشید.

فقط حواست باشه که عذاب وجدان نگیرید از حرف‌هاش.

کدوم قضیه؟

اینکه برادرشوهرم ب خواهرم چشم داشت البته خواهرم همون لحظه ادبش کرد ولی من خیلی ناراحتم هنوزم مطرحش نکردم ولی میخوام به شوهرم بگم

بیخیال محلش نده انگار نشنیدی چی گفته ماهم ۳سال خونه مادربزرگم زندگی کردیم وقتی میخواستیم بریم خونه ...

راهکار نده ...این مادر شوهره 😆😆😆😆😆اتاق به نامش بزنن ..فردا وسایل  جمع میکنن ...میان

انقد شوق و ذوق زندگی دارم هرصبح باکلی امیدازخواب بیدار میشم حالا بماند ک مادرشوهرم همیشه ذوقموکور میکنه ولی همش افسوس میخورم نکنه خونه خودمو داشته باشم دیگه حوصله این کارارونداشته باشم،بایه بچه😔😔😔

اینکه برادرشوهرم ب خواهرم چشم داشت البته خواهرم همون لحظه ادبش کرد ولی من خیلی ناراحتم هنوزم مطرحش ن ...

من در ج این جزئیات نیستم

اما به نظرم نگو

هم اسم خواهرت نیافته رو زبان ها

هم اینکه ممکنه محکوم بشی چون این قضیه مربوط به گذشتس 

بعدم زندگی ش۱ما با مادر شصشوهر ربطی به خواهرت آنچنان نداره

بعد از اینم دیگه کلا روابط خراب میشه

یکم با زبون سعی کن راضیشون کنی

یکم هم از اون طرف تو خانواده شوهرت اطلاعات بده

مثلا همینطور که تو جمع همه نشستی بگو یه چیز عجیب امروز شنیدم بعد که پرسیدن چی بگو شنیدم بچه ها هم میتونه پدر و مادرشون رو عاق کنن

باید خیلی حواسمان باشه با دخترم عادلانه رفتار کنیم دیگه خودت یکم تفتش بده