2777
2789

من 7 ماهه متوجه شدم لوپوس دارم بچه اولم به همین دلیل با ختم بارداری از بین رفت اما دکترم تشخیص بیمارب لوپوس رو ندادن تو اون زمان

الان دیگه میدونم بیماریم چیه برا همین میخوام بدونم کسی سابقه بارداری با لوپوس رو داره یا خیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم باردام شدی و از چه نوع رماتیسمی هست

بله یه دختر دارم. من یه بیماری سیستم ایمنی دارم که خیلی نادره و رگها رو درگیر می کنه. بهش می گن وسکیولایتیس... من تمام دوره بارداری تحت نظر رماتولوژیستم بودم و پیش متخصص بارداریهای پر خطر (high risk pregnancy ) می رفتم. خدا رو شکر همه چی راحت پیش رفت. دارو هم مصرف می کردم پردنیزولون.

من 7 ماهه متوجه شدم لوپوس دارم بچه اولم به همین دلیل با ختم بارداری از بین رفت اما دکترم تشخیص بیمار ...

سلام میشه بپرسم علاعم بیماری لوپوس چیه؟؟؟

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
بله یه دختر دارم. من یه بیماری سیستم ایمنی دارم که خیلی نادره و رگها رو درگیر می کنه. بهش می گن وسکی ...

خداروشکر منم همینطور پیش هردو چک میشم ولی بخاطر ترس از بارداری اولم واهمه از اقدام به بارداری دارم و این استرس اصلا برای بیماری لوپوس خوب نیست میخوام با چند نفری که باردای داشتن با شرایط من صحبت کنم بلکه استرسم کم بشه

علائم زیادی داره ولی شایعترینش گرفتگی و گزگز عضلات دست و پا هستش و بثورات پوستی 

سلام افت زدن زیاد دهان هم میتونه نشونش باشه؟من دهانم خیلی آفت میزنه 😣

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
خداروشکر منم همینطور پیش هردو چک میشم ولی بخاطر ترس از بارداری اولم واهمه از اقدام به بارداری دارم و ...

ایشاله که به زودی مامان می شی. منم قبل از بارداری خیلی خیلی نگران بودم، از اینکه بیماری عود کنه توی بارداری، تاثیر داروها روی جنین و هزار چیز دیگه. ولی نگران نباش. به قول خودت استرس برای بیماری اتو-ایمیون خیلی سمه...

ایشاله که به زودی مامان می شی. منم قبل از بارداری خیلی خیلی نگران بودم، از اینکه بیماری عود کنه توی ...

عزیزم میشه بگی الان در چه وضعیتی هستی باردار یا اینکه بچت به دنیا اومده بسلامتی