الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله یه دختر دارم. من یه بیماری سیستم ایمنی دارم که خیلی نادره و رگها رو درگیر می کنه. بهش می گن وسکیولایتیس... من تمام دوره بارداری تحت نظر رماتولوژیستم بودم و پیش متخصص بارداریهای پر خطر (high risk pregnancy ) می رفتم. خدا رو شکر همه چی راحت پیش رفت. دارو هم مصرف می کردم پردنیزولون.
بله یه دختر دارم. من یه بیماری سیستم ایمنی دارم که خیلی نادره و رگها رو درگیر می کنه. بهش می گن وسکی ...
خداروشکر منم همینطور پیش هردو چک میشم ولی بخاطر ترس از بارداری اولم واهمه از اقدام به بارداری دارم و این استرس اصلا برای بیماری لوپوس خوب نیست میخوام با چند نفری که باردای داشتن با شرایط من صحبت کنم بلکه استرسم کم بشه
خداروشکر منم همینطور پیش هردو چک میشم ولی بخاطر ترس از بارداری اولم واهمه از اقدام به بارداری دارم و ...
ایشاله که به زودی مامان می شی. منم قبل از بارداری خیلی خیلی نگران بودم، از اینکه بیماری عود کنه توی بارداری، تاثیر داروها روی جنین و هزار چیز دیگه. ولی نگران نباش. به قول خودت استرس برای بیماری اتو-ایمیون خیلی سمه...