2777
2789
سلام هرچند به خیر گذشت ولی مردم و زنده شدم احساس کردم بچه ام مرد مثل دیوانه ها شده بودم و نمیدونسنم باید چه کار کنم دخترم ده ماهشه، رفته بود زیر میز و یه دفعه صدای گرومب اومد، نگاه کردم دیدم با سر خورده زمین و بعدش هم صدای گریه شدید بلند شد، تا من خودم رو برسونم گریه به شکل مشکوکی قطع شد و بچه با صورت روی زمین مونده بود بلندش کردم ، هیچ صدایی ، هیچ حرکتی نداشت.. تکونش دادم، باز هم هیچی ... فقط داشتم اسمش رو فریاد میزدم بلکه بشنوه بچه تو بغلم کبود شد، شل شد... یا خدا خیلی تجربه وحشتناکی بود، خیلی چند بار محکم پشت کمرش زدم، چیز دیگه به ذهنم نمیرسید تا اینکه صدای گریه اش بلند شد خدا دنیا رو به من داد
من که خیلی میترسم و دسپاچه میشم وقتی بچه ای جلو چشمم این جور شه
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعا به خیر گذشت مادر همسرم همیشه اول ماه قمری رو روز خاصی میدونه و همیشه یادآوری میکنه صدقه بدیم امشب که بعد از این ماجرا زنگ زده بود واسه یاد آوری اسکم سرازیر شد