2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیایین درد دل کنیم

290 بازدید | 24 پست

به خاطر دروغی که بهم گفته سه روز ه با شوهرم حرف نزدم باهاش قهرم اونم از سرکار میاد از خونه میزنه بیرون آخر شب میا خونه.خیلی دلم گرفته دیروز خیلی تلاش کرد دروغش توجیه کنه ولی من محلش ندادم

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دروغش چی بوده؟🤔

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾

به من گفت سرکار اضافه کارم ولی با همکارش رفته بود باغ همکارش منم به صورت اتفاقی از خانم همکارش فهمیدم خیلی اعصاب خورد شده

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

میدونید یکی از علتهای دروغگویی مردها ما زنها هستیم؟ از ما میترسن گاهی 

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !