2777
2789

الان دکتر گف باید برید مشاوره ژنتیک بعد یا ازتون ازمایش خون میگیرن یا از اب بچه ازمایش میگیرن

کیا اینطور بودن؟

حالم خیلی بده

این ازمایش هایی که گفتن اسمشون چیه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عزیزم

نگران نباش

سونو ان تی خوب بود ولی ازمایش خونش ریسک بالای سندرم داون رو‌نشون داد یک به ۱۶۴

پیش مشاور رفتم کلی حرص خوردم دو شب از استرس بیمارستان بودم

بهت میگم اصلا استرس نداشته باش 

ازت ممکنه دوتا ازمایش بگیرن یا ازمایش خون سل فری هست که میفرستن المان برای تحلیلش یا آزمایش آمینوسنتزه

ببین یه آزمایش خون میگیرن بعد اگر باز هم مشکوک باشه یه آزمایش دیگه هست یه سوزن میکنن تو دل مادر آب دور جنین رو یه کم برمیدارن آزمایش میکنن ببینن بچه سالمه یا نه

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
هیچی نیست عزیزم زنداداش و خاله و مادرشوهر منم مشکوک بودن رفتن آزمایش هیچی نبود بچه ها سالم بودن الان ...

چیز خواستی نیس فقط برا مطمعن بشن یه چیز اسمشه میگن بچه منگلیسم یه موقع در نیاد که بخواد سقط شه

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐

وای بچه ها دارم با صدا بلند گریه میکنم😢😢😢

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
چیز خواستی نیس فقط برا مطمعن بشن یه چیز اسمشه میگن بچه منگلیسم یه موقع در نیاد که بخواد سقط شه

آره تازه به زنداداش من گفته بودن بچه کلیه کبدش مشکل داره برو سقط کن.😐 ولی خداروشکر الان ۸ ماهشه و سالم 

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
عزيزم نگران نباش يكي از بچه هاي گروه بارداريمون nt 5 بود آزمايش سل فري داد بچه سالم بود

گف سونو خوبه فقط ازمایشه مشکوکه

زندایی مادرمم اینجوربود آزمایش آمینوسنتز بهش میگن انجتم دادخداروشکربچه اش سالم بدنیااومد

الان من باید امینوسنتز انجام بدم؟من از اون سوزنه که از طریق ناف میزنن وحشت دارم که