2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نزدم ولی شنیدم ک حون خیلی از جنینهایی ک زودتر از وقتشون متولد شدن رو نجات داده

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بارداریت پرخطره؟ چرا ب من نداد پ ..

اره میگن حرکاتو کم میکنه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

سابقه سقط داشتم .گفت اینارو بزن .شنیدم ک خیلی خوبه برا ریه جنین ازدکترمم پرسیدم ک برا مغز و ...جنین خطر نداره گفت نه اصلا .ولی ی تایپیک قدیمی خوندم گفته بود نی نی میره ب خواب حالا میترسم نگران شدم 

منم نزدم عزیزم.

میخواستم از تاپیکت استفاده کنم بگم برام دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم.

الان از ظهری زیردل و کمر و کشاله های پام وقتی راه میرم بدجور دردمیکنه تیر میکشه.

درد پریودی هم هر یک ربعی میگیره ول میکنه.

نمیدونم وقتشه یا نه.؟!!!

عزیزم اگه احتمال زایمان زودرس داری حتما بزن 

یکم تکونای بچه را کم میکنه ولی خیلی کمک کنندس زایمان قبلی من دکتر احمقم برام تجویز نکرد بچمو بعد از به دنیا اومدن به خاطر کامل نشدن ریه از دست دادم

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
منم نزدم عزیزم. میخواستم از تاپیکت استفاده کنم بگم برام دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم. الان از ...

عزیزم خدا کمکت کنه بسلامت نی نیتو بغل کنی .ی سر برو زایشگاه .وقت زایمان هم برا من و نی نیم دعا کن 

عزیزم اگه احتمال زایمان زودرس داری حتما بزن  یکم تکونای بچه را کم میکنه ولی خیلی کمک کنندس زای ...

وااای عزیزم .ایندفه زدی؟؟؟خدا کنه ایندفه خدا نی نی هامونو بهمون ببخشه .خواب اشکال نداره فقط خطر نداشته باشه .

منم نزدم عزیزم. میخواستم از تاپیکت استفاده کنم بگم برام دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم. الان از ...

خانومی بسلامتی انشالله التماس دعا دارم. تو رو خدا دعا کن برام زایمانم به وقتش اتفاق بیفته بچم صحیح و سالم باشه اسمم سمانه.انشالله زایمان خوبی داشته باشی

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7
وااای عزیزم .ایندفه زدی؟؟؟خدا کنه ایندفه خدا نی نی هامونو بهمون ببخشه .خواب اشکال نداره فقط خطر نداش ...

هنوز نه احتمالا اینبار که برم دکتر برام بنویسه 

اگرم ننوشت خودم میگیرم میزنم

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍