سلام من قبلن سونو رفتم گف رحمم دوشاخه باردار بشم احتمال سقط هست کسی اطلاع خاصی دار ک چیکار کنم الان تازه بعد ی سالو نیم بی بی چکم مثبت شده چون ازمایش شوهرمم خیلی ضعیف بود اصلن دلم نمیخاد این بارداریو از دست بدم
سریع برو دکتر یه سونو بده بعد شیاف پروژسترون استفاده کنو استراحت نسبی باش ، کار سنگین نکن توالت فرنگی استفاده کن پله زیاد بالا پایین نرو انشاالله هیچی نمیشه ، رابطه هم ممنوع
تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته
فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس دو سه هفته صبر کن ولی کار سنگین اصلا نکن ، خیلی مواظب باش ، کلا سه ماهه ی اول جنین جاش هنوز سفت نشده
فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱