2777
2789
عنوان

وزن جنین کمککککککک

332 بازدید | 28 پست

سلام دوستان توروخدا اگه اطلاعاتی دارین بهم بگید. من اخر هفته 35 هستم و رفتم سونو گفت وزن جنین 2200 هستش.. گفت نرماله ولی ریزه 

خ اهشا اگه راهکاری دارین بگید که پی بخورم زود درشت شه.. 

کسی بوده با این وزن بچش درشت بشه موقع زایمان؟؟ جواب لطفا

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ديدم تو هفته اخر كلي جنين وزن گرفته

حالا چه جوري ديگه از دوستان بپرس من نميدونم با تغذيه فقط بوده

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

کباب - بستنی (زیاد نه ها)- آجیل شیرین

تپل میشه😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اى كسانى ك دوست دارين جنين درشت داشته باشين همانا از زايمان طبيعى بيخبريد😩

نوزاد هرچى ريزم باشه بعد تولد خيلى خوب و سريع رشد ميكنه ولى موقع زايمان ١٠٠ گرم هم صصصددد گرمه.( البته استارتر از نوع زايمانت بيخبرم)

توکلاس بارداری گفتن پفیلا وسیب زمینی وماکارانی وبرنج به بچه وزن میده

بچه منم وزنش مثل بچه توعه گفتن ریزه س

منم یکسره میخورم

خودم 2کیلو جدیدا وزن کم کردم،معلومه بچه بهش غذا نرسیده از ذخیره بدن من گرفته

دکترم میگف،بچه دور از جون بچه هامون ،مثل انگل می مونه،اصلا نگران تغذیه نباشید تا حدی که مادرو به پوست استخون برسونه از ذخیره بدن مادر استفاده میکنه

اى كسانى ك دوست دارين جنين درشت داشته باشين همانا از زايمان طبيعى بيخبريد😩 نوزاد هرچى ريزم باشه بع ...

خواهرشوهرم 4کیلو250و پنج شنبه طبیعی آورده...فعلا اینقدر بخیه خورده که نمیتونه بشینه

اى كسانى ك دوست دارين جنين درشت داشته باشين همانا از زايمان طبيعى بيخبريد😩 نوزاد هرچى ريزم باشه بع ...

آره مامان منم میگف سربچه دومم غذانمیخوردم بچم ریزه باشه،بچه دومم منه بدبخت بودم که هنوزم پوست استخونم

آخه مگه چقدر زایمان طبیعی درد داره که اینطور میگن؟

يا خدااا مگه بالاى ٤ كيلو رو سزارين نميكنن؟!

دکتر تشخیص نداده وزنش بالای چهارکیلو...بندناف دور گردنش بود...بچه هم نمیدونم چی رو نباید میخورد خورده بود...وقتی بدنیا اومد سیاه بود سریع بردنش دستگاه گذاشتن...فعلا هم تو دستگاهه