2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خداروشكر الان ٤-٥ روزه ٣ تا بيبى چك زدم همش مثبت بوده فردا هم ميرم ازمايش ٥ روز از موعد پريم ...

الهی

عزیزم.خداروشکر ان شالله ی نی نی سالم خدا بهت بده

حالا من پرسیدم بهم میگن برو ازمایش.میگن واسه بعصیا بی بی نشون نمیده همش منفی میشه

نیازمند معجزه
وای خداکنه پس من پس فردا ک میشه یک هفته تاخیر میرم ازمایش توکل بخدا

سلام گیسو جان ازمایش دادی

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
سلام عزیزم نه همش میترسم منفی باشه

عزیزم توکل به خداکن میدونی فقط همه چی ازدست اون برمیاد

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
اره وافعا پس توکل ب خودش

انشالله بیایی به من خبرخوش بدی برات ایت الکرسی خوندم

انشالله بیایی به من خبرخوش بدی برات ایت الکرسی خوندم

وای مرسی مهربونم

ان شالله

الان شدیدا معده درد گرفتم رفتم wc(البته ببخشید)ترشح سفید شیری ریخت ی لحظه حس کردم پری قلبم ریخت.سینمم ک اینقد درد میکنه و بزرگشده جرات ندارم دستش بزنم نوکشم ببخشید ببخشید

بزرگ شده

ب امید خدا فردا میخوام برم آزمایش ببینم خدا چی میخواد.امیدم ناامید نشه

ان شالله خدا هرچی میخوای بهت بده گلم.چه بچه چه هرچیز دیگه ای تو دلته

نیازمند معجزه