2777
2789
عنوان

نی نی سایت من قاطی کردم

70 بازدید | 7 پست

میخوام تیکر بارداری داشته باشم ولی تو اطلاعات کاربریم میرم نمیتونم اون قسمت پیدا کنم

لطفا یک نفر منو راهنمایی کنه چطور از کجا میتونم برم تیکر بارداری بزارم

میدونم اون بالا سمت چپ ولی داخلش میرم نیست

نه دیه نمیدونی

برو تو نی نی سایت من اطلاعات کاربری تیکرتو برن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1878477/رفع-مشکلات-امضا-و-تیکر-بارداری?postId=62708650

من تمام مراحل رو درست میرم تاریخ زایمان هم میزنم فقط اسم فرزند و جنسیت رو نمیدونم که خالی میزارم اما در آخر ذخیره میزنم نمیشه 

من تمام مراحل رو درست میرم تاریخ زایمان هم میزنم فقط اسم فرزند و جنسیت رو نمیدونم که خالی میزارم اما ...

سلام الان تیکر دارین درست شده؟ حل شد مشکلتون؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar