2777
2789
عنوان

کمک فوری فوری!

243 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیز

چند روز پیش یه اتفاق خیلی۶ بد واسم افتاد،من هفته۱۶بارداری هستم

چند روز پیش یهو سرم گیج رفت بعدش بیهوش شدم و رفتم تو یه عالم دیگه ایی چیزایی دیدم که اونموقع واسم عجیب بود انگار ریویو بود حتی من که وزوز گوش دارم بطور ۲۴ساعته تو بیهوشی که تو یه عالم دیگه بودم هیچ صدایی نمیشنیدم الان اصلا یادم نمیاد چی دیدم نمیدونم چقدر بیهوش بودم تا اینکه چشامو کم کم باز کردم اولش هیچی یادم نمیومد همه چی تعجب آور بود کم کم هوشیاریمو به دست آوردم فهمیدم کجام کی دورمه و صدای جیغ و داد اطرافیانمو شنیدم و کم کم شناختمشون بعد بهم یه آبمیوه و کلوچه و شکلات دادن خوردم ولی هنوز گیج بودم تا ۱ساعت تقریبا طول کشید تا گیجیم رفت ولی بی حال بودم دلم جون نداشت،

خواستم بدونم این حالت تو بارداری طبیعیه؟کسی تجربشو تو بارداری داشته؟علتش چی میتونه باشه؟به بچه صدمه ایی نرسیده وقتی من بیهوش بود و هوشیار نبودم؟خیلی نگران بچمم 

توروخدا کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارین

از همتون ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی که نیست باید ازمایش بدید .اونم بیهوشی این قد طولانی 

وقتی به هوش اومدی چرا کلوچه دادن بهت با ابمیوه !!!!

سوپی غذایی چیزی باید میخوردی 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
من که اولین باره میشنوم 🤔از دکتر دلیلشو نپرسیدی؟

نه خواهرشوهرم تجویز کرد که فشارت افتاده احتمالا بچه پسره بخاطر اونه که اینجوری شدی و شوهرمم به حرف اون گوش کرد و دیگه منو دکتر نبرد

احتمالا افت فشار شدید داشتی برو درمونگاه صدا قلبش بشنو خیالت راحت میشه 

شب قبلش خونه خودمون نبودیم اونجا خیلی گرم بود تا صبح نتونستم بخوابم فردا صبحش این اتفاق واسم افتاد خونه خودم نبودم که صبحونه کامل بخورم صبحونه هم کم خوردم طوری که دلم جون نداشت بعدش قرص مولتی ویتامین رو خوردم ۱ساعت بعدش این اتفاق افتاد خیلی اونجا هوا گرم بود داشتم از گرما هلاک میشدم