2777
2789
عنوان

چه وضعشههه واقعااا؟؟؟؟

193 بازدید | 17 پست

الان ۳۶ هفته و ۳ روزم....

تا الان ۱۶ کیلو اضافه کردم...اشتهام افتضاح زیاد شده

از چاقی وحشت دارم....روحیمو باختم چقدر ما زنا بیچاره ایم هم باید بچه بیاریم هم چاق نشیم هم شوهرمونو راضی نگه داریم اه حالم داره بد میشه دیکه

خدایا مراقب زندگیم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عفونت مال ماست پریود مال ماست کیست و تنبلی ماله ماست درد زایمان و ،،،،،،

بخدا زور داره ....من‌ ناشکری نمیکنم ولی خدا باید حداقل یکاری کنه چاق نشیم والا ....یه خاطر بنیان خانواده هم که شده

خدایا مراقب زندگیم باش

ناراحت نباش بعدا شیر میدی بچه نگه میداری کلی لاغر میشی. ایشالا تولد بچه ات میبینی مث قبل شده اندامت

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
ناراحت نباش بعدا شیر میدی بچه نگه میداری کلی لاغر میشی. ایشالا تولد بچه ات میبینی مث قبل شده اندامت

اینا همش حرفه ...بالاخره پوست شل میشه آدم شادابی شو از دست میده ...مخصوصا ماها که مثل حارجیا بدنای محکم و آماده نداریم

خدایا مراقب زندگیم باش

اخ اخ غصه ناتموم اين روزهاي من... 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اخ اخ غصه ناتموم اين روزهاي من... 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

به خدا این روزا دعام شده این خدایا کمک کن بعد زایمان لاغر شم....ای خداااا

خدایا مراقب زندگیم باش
به خدا این روزا دعام شده این خدایا کمک کن بعد زایمان لاغر شم....ای خداااا

من دوماهه باردارم 

باورت ميشه روزي يه وعده غذا ميخورم  همش ميوه😔😔

من نمييييخام شكمم بيافته خدايا

نميتونم كنار بيام

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.