2777
2789

ی تن صداهاییم هس که داغونن حال ادمو میکیره ادم میکه دستمو ببرم حلقش تنظیماتش دست کاری کنم تنش کم شه اکثرا مردا کم حرفن زنا و دختر بجه ها پرحرفن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از آدمهای پر حرف متنفرم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عالی گفتی

مخصوصا پر حرف ها ک خودشون رو کارشناس متخصص نطریه پرداز جا میزنن و ورور حرف میزنن

اصولا تن صدای بلندی هم دارن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من که بعد از چند دقیقه هیچی از حرفهای آدمهای پرحرف نمی‌فهمم. اصلا فقط به این فکر میکنم این کی ساکت م ...

خواهرم حرفای زشت میگه اندام خصوصی اقایون میگه تو فلان جات یا سینه هاتو بخورم اینجور حرفا داد میزنه بی نغزه ی دیقه حرف بزنی هزار بار میپره وسطش فقط حرصت بده داغون کنندس

خيلى اذيت ميشى كه اينطورى

وقتی خواهرم حرف میزنه میخوام محکم سرمو بکوبم به دیوار دلم گرم میشه انگار اکسیژن به قلبم نمیرسه خفه میشم تا حرفش تموم شه دهنم هزار جور کج میشه دوساعتم سر اون دعوا میکنه که دهنت کج شد صورتم مور مور میشه میخوام ی چیزیو بشکنم بکوبم میخوام لال شه