2777
2789
باطل سحر
14 مرتبه صلوات
70 مرتبه ایه 23 سوره الرحمن ( یا مشعر الجن ...)
7 مرتبه ایه 80 سوره اسرا ( قل جا ئ)
5 مرتبه ایه 102 سوره بقره ( واتبعوا ما تتلو...)
14 مرتبه صلوات
همه رو به ترتیب روی اب بخونید و هر مرتبه فوت کنید به اب و کمی از ابو بخورید صورتتونو بشورید و به لباساتون بپاشید و با سرنگ به در و دیوار خونه جاهای پاک بپاشید ..........

بخت گشایی

ذکر یا سریع الرضا 1372 مرتبه و مادر اون شخص نماز 7 بانو و دعای 40 کلید

ازدواج موفق شبها 1 مرتبه سوره نور هدیه به حضرت زهرا

خواستگار

حضرت حوا ... حضضرت هاجر .... حضرت ساره ... حضرت مریم ..... حضرت یوکابد .... حضرت خدیجه .... حضرت فاطمه (س) .... حضرت فاطمه بنت اسد .... حضرت زینب .... حضرت فاطمه ام البنین .... حضرت معصومه .... حضرت نرگس ختون ....... برای همه این بانوان مادر دختر دو رکعت نماز و 100 صلوات نذر کنه و بگه خدایا به حرمت این مادران با عظمت سوگند داماد خوبی نصیبم کن .....

خواندن سوره تکویر در خانه اگه سحری باشه که مکانش مشخص نباشه با خواندن این سوره مشخص میشه
عزیزم ممنون لطفا تاپیک را نترکون میشه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.