2777
2789

میشه کمکم کنید 

خسته شدم باردارم هستم افکار منفی و احساسات منفی و اضطراب مداوم

نمیتونم کنترلش کنم  

شاید با دارو بهتر شم

کسی بوده با دارو افکارش کنترل کنه من خیلی درمانده میشم😔😣

تورو خدا اگه دکتر روانپزشک خوبی ترجیحا کرج می‌ناسید بهم معرفی کنید

افکار مزاحم تمام روز توو ذهنم هستن اصلا نمیتونم کنترل کنم دارن از پا درم میارن

چند بار دیگه هم اینجوری شده بودم بعد چند ماه یکم بهتر شدم

الان نزدیک دوماهه اینجورم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار مزاحم تمام روز توو ذهنم هستن اصلا نمیتونم کنترل کنم دارن از پا درم میارن چند بار دیگه هم اینج ...

الان اگه باردارین بهتره دارو مصرف نکنین من یمدت خودم اینجوری بودم با دارو بهتر میشه اما باز برمیگرده بنظرم برین پیش مشاوره بمن خ کمک کرد

من یه روش بلدم انجام بده شاید انشالله جواب گرفتی. اگه بافتنی بلدی بباف. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
الان اگه باردارین بهتره دارو مصرف نکنین من یمدت خودم اینجوری بودم با دارو بهتر میشه اما باز برمیگرده ...

منم بخاطر بارداری واقعا میترسم ولی میخوام یه داروی مجاز بگیرم حداقل یکمی کمکم کنه

بخدا انقدر این حالت بهم فشار میاره الان دوماهه اومدم خونه مامانم 

خونم نمیتونم بمونم از ترس اضطراب

مشاوره میش کی رفتین؟

شما هم افکار منفی سمج و آزار دهنده داستی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/785982/یه-روانپزشک-خوب-تو-کرج-یا-فردیس-معرفی-میکنید

یه سر ب اینجا بزنین شاید بدردتون خورد

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤