بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم همچین چیزی شنیدم. فکر کنم درسته. این یعنی تا حدی اراده داره برای کنترل ادرار. پسر منم بیست و سه ماهشه و چند وقتی هست که شبا پوشکش خیس نمیشه دیگه. ولی هنوز میترسم از پوشک بگیرمش. احساسا میکنم هنوز درکی از موضوع نداره.
دختر منم دو سال و سه ماهش که بود از پوشک کرفتمش تا یک هفته شبا پوشکش میکردم عد همون شب اول که پوشکش نکردم تا صبح خشک موتده تا حالا هم که دو سال و پنج ماهشه هنوز یک شب خیس نکرده چون قبل خواب جیششو میگیرم اگرم داشته باشه بیدارم میکنه.احتمالا دخترت شب ادراری داره
منم همچین چیزی شنیدم. فکر کنم درسته. این یعنی تا حدی اراده داره برای کنترل ادرار. پسر منم بیست و سه ...
آخه دو بار هم شروع کردم در طول هر چی بهش گفتم الان پوشک پات نیست هر وقت جیش داری بگو بریم دستشویی؛یکی دو بار میگه بعد یادش میره و شرت آموزشیشو خیس می کنه
نمیخوام استرس بگیره
میخوام هر وقت آماده بود جدی شروع کنم
برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
تجربه من اینه که زود نگیری و خودت و بچه رو اذیت نکنی .دقیقا زماتی باید بگیری که ادرارش نسبت به قبل غلیظتره و مدت خشکیش بیشتره .من دوتا پسر دارم دومیه رو گذاشتم دو سال و هفت هشت ماه گرفتم بدون اینکه خونم نجس شه