2777
2789

قند و شکر و چربی ندارم

سالاد و میوه و سبزیجات میخورم

به موقع و به اندازه غذا میخورم

ورزش میکنم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 

صبحانه نمیخورم چون ظهر بیدار میشم 

ناهار و شام فقط میخورم 

میوه نمیخورم مگر چیز مورد علاقم باشه 

خوراکی تنقلات زیاد میخورم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نمیخورن دیگه اگ میخوردن ک لاغر نبودندر طول روز نمیخورن کم کالری دریافت میکننهی دلشون نمیخواد پاشن یچ ...

ن بعضی وقتا هس میخوری چاق نمیشی مدلته ینی ژنته درواقع

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

استرس زیاااد 

چون ظهرا بلند میشم بیسکویت و چای یا کیک و چای اینجور چیزی میخورم یا خلاصه یه چیز سبک 

بعد دیگه میره تا شام معمولا 

شام مفصل میخورم 

میوه ام اگه تنبلیم نیاد میخورم که چون اکثرا تنبلیم میاد خیییلی کم میخورم 

ولی آجیل دوس دارم که بخاطر جوش نمیتونم زیاد بخورم😑 یه وقتایی ناهارم میخورما یا مثلا همون موقع که بیدار میشم املت یا نیمرو میخورم که ناهارم بشه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

وزنم نرماله

قدم ۱۶۸ و وزنم ۶۴

نوشابه، چیپس ،پفک و کلا فست فود حذفه

برا وزن نه فقط بخاطر سلامتی حذفشون کردم

شیرینی جات کم میخورم 

چای رو با توت با کشمش میخورم

با غذام نون نمیخورم مثلا همسرم عادت داره با هر غذایی نون بخوره و خب من فقط غذاهایی ک واقعا نیاز ب نون دارن رو با نون میخورم

من عاشق برنجم و خب برنجو محاله حذف کنم😂

خبلی روزا جز وعده های اصلی هیچی نمیخورم و همین باعث میشه وزنم ثابت بمونه

استرس زیاااد چون ظهرا بلند میشم بیسکویت و چای یا کیک و چای اینجور چیزی میخورم یا خلاصه یه چیز سبک بع ...

اییی من تو ام با تو منی اصلا کو،نم نمیکشه پاشم غذا بخورم😂

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

استرس زیاااد چون ظهرا بلند میشم بیسکویت و چای یا کیک و چای اینجور چیزی میخورم یا خلاصه یه چیز سبک بع ...

استرسی هم هسم

ی دوستی هم داشتم عین گاو می‌خورد اما لاغر بود ملا ژنش بود