2777
2789

من یه ساله دارم دوا و درمون میکنم جواب نگرفتم برا بارداری... انواع قرص و امپول و ...

این ماه دیگه بیخیال دکتر و دارو شدم خسته شده بودم از هرچی مطب و دکتر و سونوگرافیه...

الان تقریبا یه هفته مونده به موعد پریودیم دیروز و پریروز لک خون تو لباس زیرم دیدم و یکم خون کمرنگ صورتی موقع پاک کردن خودم... اولین باره همچین چیزی میبینم. بنظرتون ممکنه لک لانه گرینی باشه و بدون دارو باردار شده باشم ؟😍😍

ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فعلا گرمی نخور
پله نرو
کار سنگین نکن
کلا تا می تونی افقی باش
اگه لانه گزینی باشه تا 3/4 روز دیگه آزمایش خون بارداری رو نشون می ده

ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فعلا گرمی نخور پله نرو کار سنگین نکن کلا ...

وای برام دعا کنید لطفا.. اصلا باورم نمیشه منی که هزارجور دارو خوردم و جواب نگرفتم و ناامید بودم  الان بدون دارو باردار شده باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای برام دعا کنید لطفا.. اصلا باورم نمیشه منی که هزارجور دارو خوردم و جواب نگرفتم و ناامید بودم  ...

منم 10 سال تحت درمان بودم و فروردین امسال بعد از اینکه گفتم دیگه بچه نمی خوام و دارو و دکتر رو سه چهار ماهی بود قطع کرده بودم باردار شدم

منم 10 سال تحت درمان بودم و فروردین امسال بعد از اینکه گفتم دیگه بچه نمی خوام و دارو و دکتر رو سه چه ...

مبارکت باشه.. دعا کن منم باردار باشم خیلی سر این موضوع حرف میشنوم و ناراحتم

بله من حتی  آی یو آی هم کردم باردار نشدم دیگه بیخیال شدم بعد دوماه خود به خود باردارشدم امیدت رو به خدا ازدست نده انشالله بارداری☺

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
وای خدا چقدر خوووب... مبارکتون باشه برا منم دعا کنید خیلی استرس دارم

انشالله بارداری

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

انشاالله كه خيره عزيزم 

اين گروه توي تله براي مامان هايي كه خرداد يا تير ماه متوجه شدن كه مامان شدن 

بيايين كنار هم باشيم

https://t.me/joinchat/BdkbvxBnQMQJHhCaVCBxfg 

🍼👶🏻🍼👶🏻🍼👶🏻🍼👶🏻🍼👶🏻🍼👶🏻🍼👶🏻

انشاالله كه خيره عزيزم  اين گروه توي تله براي مامان هايي كه خرداد يا تير ماه متوجه شدن كه م ...

فعلا که مطمین نیستم فقط لک خون دیدم که نمیدونم مال لانه گزینیه یا به خاطر کیست و ...

سلام به خانومای عزیز

من ۱ هفته مونده بود به پریودم لکه بینی داشتم نمیدونم مال لانه گزینی هست یا نه من تو این ۲ سال اقدام هیچوقت اینجوری نشدم بنظرتون میتونم حامله باشم؟؟ کی بیبی چک بزنم؟؟ الانم زیر شکمم درد میکنه

لطفا جواب بدین🙏🏻