سلام بچه ها دیروز با شوهرم بحثم شد و شوهرم گلو فشار داد و سیلی زد جوریکه دندونم یه تیکه از داخل لبمو پاره کرد و خون اومد بعد من رفتم تو اتاق درو بستم و تا شب گریه کردم اینم بعد یکساعتی مثه سگ پشیمون شد و معذرت خواهی منم میگفتم طلاق میگیرمو اینا خیلی پشیمون شده بود شوهرم دیشب یه کوچولو گلو و گوشم درد میکرد ولی الکی بهش گفتم خیلی درد میکنه و اینا خلاصه رفتیم دکتر معاینه کرد گفت گوشت مشکلی نداره ولی از گلوت باید سی تی اسکن بگیریم مطمعن شیم بعدم گفت فردا دوباره بیا خونه ما اسلامشهره این بیمارستانیم که رفتیم بیمارستان امیر اعلم تهرانه راهش دوره الان گوشم درد نمیکنه بنظرتون برم سی تی اسکن یا نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره دیشبم همین فکرو کردم چون دردم اونجوری نبود مطمعن بودم چیزیم نیس بعدم رفتیم دکتر به دکتر گفتم سیلیم زده دکترم برا اینکه بترسوندش گفت امکان داره پرده گوشش پاره شده باشه
روزا سرکاره خودمم تنهایی بلد نیستم برم دردم ندارم مطمعنم هیجیم نیس ولی میگم برم یا نه ؟بعدم دیشب میگف عجب غلطی کردم هی با خودش میگف مگه انسان مریضی که میزنیش یا خودشو فحش میداد