2777
2789
عنوان

دعوا

1154 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها دیروز با شوهرم بحثم شد و شوهرم گلو فشار داد و سیلی زد جوریکه دندونم یه تیکه از داخل لبمو پاره کرد و خون اومد بعد من رفتم تو اتاق درو بستم و تا شب گریه کردم اینم بعد یکساعتی مثه سگ پشیمون شد و معذرت خواهی منم میگفتم طلاق میگیرمو اینا خیلی پشیمون شده بود شوهرم دیشب یه کوچولو گلو و گوشم درد میکرد ولی الکی بهش گفتم خیلی درد میکنه و اینا خلاصه رفتیم دکتر معاینه کرد گفت گوشت مشکلی نداره ولی از گلوت باید سی تی اسکن بگیریم مطمعن شیم بعدم گفت فردا دوباره بیا خونه ما اسلامشهره این بیمارستانیم که رفتیم بیمارستان امیر اعلم تهرانه راهش دوره الان گوشم درد نمیکنه بنظرتون برم سی تی اسکن یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینا رو بذاریم کنار....

چرا  میذارید اختلافاتون ب این مرحله و از بین رفتن حرمت ها  برسه آخه؟!

این مشکل رو باید ریشه ای حل کرد...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

حتما برو

هم به خودت اهمیت دادی هم شوهرت میترسه 

در ضمن راحت هم نبخش 

این مردها تا یه غلطی میکنند سریع میگن ببخش اشتباه کردم 

ولی وقتی شما راحت میبخشی .. بازم غلطهاشون را تکرار میکنند 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
برو بزار تو خرج بیوفته بفهمه دست درازی نکنه

اره دیشبم همین فکرو کردم چون دردم اونجوری نبود مطمعن بودم چیزیم نیس بعدم رفتیم دکتر به دکتر گفتم سیلیم زده دکترم برا اینکه بترسوندش گفت امکان داره پرده گوشش پاره شده باشه

الان مشكل راهه دكتره يا دعوا؟

روزا سرکاره  خودمم تنهایی بلد نیستم برم دردم ندارم مطمعنم هیجیم نیس ولی میگم برم یا نه ؟بعدم دیشب میگف عجب غلطی کردم هی با خودش میگف مگه انسان مریضی که میزنیش یا خودشو فحش میداد

اره دیشبم همین فکرو کردم چون دردم اونجوری نبود مطمعن بودم چیزیم نیس بعدم رفتیم دکتر به دکتر گفتم سیل ...

خخخ خوب کردی. من یبار شوهرم منو زد.قهر رفتم خونه مادرم  با کمک خواهرم و حارو برقی بدنمو کبود کردم . رفتم شکایت کردم پزشک قانونی پدرشو دراوردم ادم شد😂😂😂😂

خخخ خوب کردی. من یبار شوهرم منو زد.قهر رفتم خونه مادرم  با کمک خواهرم و حارو برقی بدنمو کبود کر ...

من نمیتونم دادگاه اینا برم بابام فوت شده مادرمم عروس شده مجبورم بسازم 

حالا اینا رو بذاریم کنار.... چرا  میذارید اختلافاتون ب این مرحله و از بین رفتن حرمت ها &nbs ...

خواهر مگه دست ما هست.شوهر منم اینجوریه.همش دستامو فشارمیده تو دعوا.بخدا من فقط گریه میکنم

روزا سرکاره  خودمم تنهایی بلد نیستم برم دردم ندارم مطمعنم هیجیم نیس ولی میگم برم یا نه ؟بعدم دی ...

با مترو برو 

این بیمارستان کنار مترو دروازه دولت هست 

میتونی جای دیگه هم که بلدی بری 

ولی حتما برو و حتما بهش عذاب وجدان بده 

بعدش هم خواهر من  چرا دعواتون را تا اینجا کش میدی

اخه دیگه حرمتی نمونده تو این زندگی که

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
روزا سرکاره  خودمم تنهایی بلد نیستم برم دردم ندارم مطمعنم هیجیم نیس ولی میگم برم یا نه ؟بعدم دی ...

زنگ بزن حتما بياد ببرتت دكتر انقد دلتون به حال كسى كه دلش به حالت نسوخته نسوزه لطفا😑

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂