2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 28 پست
با مترو برو  این بیمارستان کنار مترو دروازه دولت هست  میتونی جای دیگه هم که بلدی بری&nbs ...

نمیدونم چیشد یه حرف زور بهم زد منم قاطی کردم شروع کردم گریه و جیغ زدم اینم گلومو فشار داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط برا ترسوندش  اگرم نمیتونی پس همین دکترو برو هی بگو فلان جام درد میکنه هی بزن تو سرش

باشه الان زنگ میزنم میگم بیاد دنبالم ببرتم دکتر میترسم بریم سی تی اسکن بگن هیجکار نشدم و فک کنه همش نقشه بوده.

متاسفانه بار اولش نبوده .هردفه هم زده مثه چی پشمون کرده ولی باز زده چون میدونه کس کار ندارم هر کار د ...

پس ادامه بده به تمارض .بزار از ترس دردسرهای بعدیش دیگه خودشو کنترل کنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
باشه الان زنگ میزنم میگم بیاد دنبالم ببرتم دکتر میترسم بریم سی تی اسکن بگن هیجکار نشدم و فک کنه همش ...

خوب معلومه اسکن میگه چیزی نیست .بگو خداروشکر چیزیم نبود ولی هنوز درد دارم تحت فشار.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا اینا رو بذاریم کنار.... چرا  میذارید اختلافاتون ب این مرحله و از بین رفتن حرمت ها &nbs ...

گومبولی جان بعضی مردا نمیفهمن بخدا

هیچکس دلش نمیخاد کتکاری بشه تو زندگیش 

دوس نداره دعوا کنه😧

😔😔😔

اره دیشبم همین فکرو کردم چون دردم اونجوری نبود مطمعن بودم چیزیم نیس بعدم رفتیم دکتر به دکتر گفتم سیل ...

یلدا ، شماره ۱۲۹ زنگ بزن همه وکیل و قاضین رایگان سواللت حقوقی رو پاسخ میدن من دارم جدا میشم اونا خیلی کمکم کردن راه حلای خوب میدن ، در ضمن اگه میتونی بیا تهران اینجا خوابگاه بگیر خوابگاه هست که پول پیش نمیخواد با ماهی فقط ۳۰۰ فروشنده مغازه شو شیفتی یک میلیون میدن میتونی دو شیفت کار کنی پول جمع کنی و خودت مغازه بزنی تا ۲۵ سالگی یه تاجر موفق شو ، من همه تاپیکاتو میخونم ، اومدی تهران حتی بت میگم کجا بری واسه کار که امن باشه فروشگاه پریسا تن پوش سرچ کن تو نت پیدا میکنی خوابگاهم طرفای انقلاب مثلا بگیر تو دیوار سرچ کن هست من هر کمکی بتونم بت میکنم باهوش و قوی باش از خدا سکینه و رزق بخواه میده چون دل شکسته ای مثل من ، امیدوارم حرفام کمکت کنه و به کارت بیاد عشقم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
سلام اینجایی که میگی کجاس برا کار میگم

عزیزم فقط در همین حد میدونم که سوالات حقوقی رو رایگان پاسخ میده میخوای زنگ بزن از خودشون بپرس

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم