سلام بچه ها دیروز با شوهرم بحثم شد و شوهرم گلو فشار داد و سیلی زد جوریکه دندونم یه تیکه از داخل لبمو پاره کرد و خون اومد بعد من رفتم تو اتاق درو بستم و تا شب گریه کردم اینم بعد یکساعتی مثه سگ پشیمون شد و معذرت خواهی منم میگفتم طلاق میگیرمو اینا خیلی پشیمون شده بود شوهرم دیشب یه کوچولو گلو و گوشم درد میکرد ولی الکی بهش گفتم خیلی درد میکنه و اینا خلاصه رفتیم دکتر معاینه کرد گفت گوشت مشکلی نداره ولی از گلوت باید سی تی اسکن بگیریم مطمعن شیم بعدم گفت فردا دوباره بیا خونه ما اسلامشهره این بیمارستانیم که رفتیم بیمارستان امیر اعلم تهرانه راهش دوره الان گوشم درد نمیکنه بنظرتون برم سی تی اسکن یا نه؟
اره دیشبم همین فکرو کردم چون دردم اونجوری نبود مطمعن بودم چیزیم نیس بعدم رفتیم دکتر به دکتر گفتم سیل ...
یلدا ، شماره ۱۲۹ زنگ بزن همه وکیل و قاضین رایگان سواللت حقوقی رو پاسخ میدن من دارم جدا میشم اونا خیلی کمکم کردن راه حلای خوب میدن ، در ضمن اگه میتونی بیا تهران اینجا خوابگاه بگیر خوابگاه هست که پول پیش نمیخواد با ماهی فقط ۳۰۰ فروشنده مغازه شو شیفتی یک میلیون میدن میتونی دو شیفت کار کنی پول جمع کنی و خودت مغازه بزنی تا ۲۵ سالگی یه تاجر موفق شو ، من همه تاپیکاتو میخونم ، اومدی تهران حتی بت میگم کجا بری واسه کار که امن باشه فروشگاه پریسا تن پوش سرچ کن تو نت پیدا میکنی خوابگاهم طرفای انقلاب مثلا بگیر تو دیوار سرچ کن هست من هر کمکی بتونم بت میکنم باهوش و قوی باش از خدا سکینه و رزق بخواه میده چون دل شکسته ای مثل من ، امیدوارم حرفام کمکت کنه و به کارت بیاد عشقم
هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم