الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...
من مشهد نیستم ولی از شهرمون خیلی میرن مطب مهدی یغمایی حتی بودن کسایی که مریض دکتر تیمورزاده یا ارندی بودن ولی نتیجه نگرفتن رفتن پیش یغمایی
حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...
ببین خب بستگی داره برای برخی یه دکتر خوبه بعد نفر بعدی رفته خب ازش راضی نبوده نمیشه قطعی گفت. برخی ترجیح میدن پیش کسی برن که خلوت باشه برخی میگن شلوغی نشان بهتریه. برخی اخلاق و ایمان دکتر براشون مهمه برخی هر چی دکتر دارویه گرونتر بده میگن خوبه.