2777
2789
عنوان

دکترزنان درمشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 50 پست
چرا عزیزم چکاپ خب  آزمایش خون و اینا که معلوم نمیکنه مگه مثلا کیست داشته باشی که خب دارو میدن ا ...

آزمایش خون معمولو دادم برای کیست تنبلی اینا میخوام برم و هم اینکه همسرمم آزمایش بده ببینیم مشکل هست یا ن باید دکتر ارولوژی هم جدابریم یا همینطوری هم میشه همسدم آز بده؟

میتواند ک تورا سخت زمین گیر کند                       درد یک بغض که در بین گلو گیر کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا مهاجری میگفت اگر شوهرت کار سنگین داره یا مدام سرپا تو آفتابه باید ایشونم زیر نظر دکتر اورولوژیس ...

دکتر ارولوژی خوب هم میشناسی بگی عزیزم؟

میتواند ک تورا سخت زمین گیر کند                       درد یک بغض که در بین گلو گیر کند
بچه ها دکتر یوسفی و لیلی حفیظی ب گوشتون خورده ؟ایناچطورن

من میرم پیش دکتر یوسفی ازش راضیم رسیدگیش خوبه و نوبت دهیش اینترنتی هست و اگه به موقع اونجا باشی اصلا علاف نمیشی 

محتاجم به دعا
من میرم پیش دکتر یوسفی ازش راضیم رسیدگیش خوبه و نوبت دهیش اینترنتی هست و اگه به موقع اونجا باشی اصلا ...

قبل بارداری هم تحت نظرشون بودی؟

قبل بارداری هم تحت نظرشون بودی؟

من قبل بارداری تحت نظر خانم دکتر عطیه منصوری بودم رسیدگیشون فقط واسه اونایی که عمل دارن خوبه و اینکه مثلا ساعت یک وقت داشتم ازنیم ساعت قبل اونجا بودم ولی 4با التماس منو میفرستاد داخل خیلی علاف میشدم بعد چون تهدید به زایمان زودرس هستم گفتم برم پیش یه دکتری که بیمارستان قایم باشه و اینکه خیلی معطل نشم و از نت دکتر یوسفی رو پیدا کردم یه کم تحقیق کردم و خوشم اومد و بعد بارداریم رفتم پیش ایشون والا سه نوبت میزنه من قبلش اونجام خانم دکتر میاد سریع میفرستن داخل و اصلا علاف نمیشم برخورد و توجه دکتر هم خوب بود راضی بودم 

محتاجم به دعا
من قبل بارداری تحت نظر خانم دکتر عطیه منصوری بودم رسیدگیشون فقط واسه اونایی که عمل دارن خوبه و اینکه ...

مرسی ازراهنماییت گلم❤

یه دکتر اورولوژیست شوهرم پیشش میرفت که عمرشو داد به شما بنده خدا. افتخار شاهرودی هم خوبه البته من مادربزرگم برای کلیه هاش میره چون سنگ سازه. 

شما اول خودت بیا و از نظر کیست و تنبلی تخمدان چکاپ بشی، اقدامم داشته باشید و استرس رو بذار کنار بعدا شوهرت برن به نظرم. انشاءاله موفق باشی عزیزم.

یه دکتر اورولوژیست شوهرم پیشش میرفت که عمرشو داد به شما بنده خدا. افتخار شاهرودی هم خوبه البته من ما ...

ممنون عزیزدلم خیلی کمکم کردی باراهنماییات😍😍