2777
2789

من خیلی غصه دارم یعنی شوهرم هر چند وقت یکبار اشکمو در می یاره آزارم می ده خون تو جیگرم می کنه و دست از گذشته بر نمی داره ! این قدر تحقیرم کرده واقعا به مرگ راضیم می خوام بدونم چی کار می کنید حالتون جا می یاد و غم و غصه رو فراموش می کنید ؟

شوهرمن هروقت بریم بیرون یامسافرت از دماغم در میاره من فقط گریه میکنم واز خدا میخوام بمن صبر یده تا نزنم لهش کنم😂😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
شوهرمن هروقت بریم بیرون یامسافرت از دماغم در میاره من فقط گریه میکنم واز خدا میخوام بمن صبر یده تا ن ...

دیشب بعد از 3 روز ما رو از خونه برد بیرون خون تو جیگرم کرد ! گفتم ازت نمی گذرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قدر گریه کردم چشمام باز نمی شه ! 

اه اخلاق گند شوهرمنو داره منم گاهی گریه میکنم گاهیم میگم برو بابا اعصبامو بخاطر تو خراب کنم توعین خیالتم نباشه حالا چند وقتیه میگه بریم بیرون میگم نمیام 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اه اخلاق گند شوهرمنو داره منم گاهی گریه میکنم گاهیم میگم برو بابا اعصبامو بخاطر تو خراب کنم توعین خی ...

من غلط کنم باهاش برم بیرون این قدر گفتم دلم گرفته بچه رو برد پارک از اول شروع کرد به غر زدن و تحقیر کردن من ! من غلط کنم باهاش برم بیرون با ننه اش بره 

من غلط کنم باهاش برم بیرون این قدر گفتم دلم گرفته بچه رو برد پارک از اول شروع کرد به غر زدن و تحقیر ...

دوراز جونت عزیزم. این مردا دست زنارو از پشت بستن از بس غر میزنن منم عصبی میشم هرچی از دهنم درمیاد بهش میگم چون زیادرو مخمه 

اخی الهی عزیزم،چرااا؟؟؟

بابام 6 ماه پیش ضمانت شوهرمو برای خرید ماشین نکرد شوهرم نمی تونه ببخشه هر چی می شه شروع می کنه به فحاشی کردن به خانوادم و بدگویی کردن من واقعا کاری از دستم بر نمی یاد فقط اشک می ریزم 

دوراز جونت عزیزم. این مردا دست زنارو از پشت بستن از بس غر میزنن منم عصبی میشم هرچی از دهنم درمیاد به ...

من که جرات ندارم چیزی بگم چون بدتر می کنه هر چی هم می گم حق با توئه باز می گه تو طرف خانوادتی 

من که جرات ندارم چیزی بگم چون بدتر می کنه هر چی هم می گم حق با توئه باز می گه تو طرف خانوادتی 

خب منم بدیم اینه ک مثه شوهرمم نمیتونم ساکت باشم هرچی میگه جواب میدم و این خیلی بده اوضاع بدتر میشه 

خب منم بدیم اینه ک مثه شوهرمم نمیتونم ساکت باشم هرچی میگه جواب میدم و این خیلی بده اوضاع بدتر میشه&n ...

من جواب ندادم سیگار پشت سیگار تو پارک نشسته بود زیر لب بهم فحش می داد ! و مات بود رفتیم تو ماشین گفتم چه قدر سیگار می کشی همش دنبال بهانس حال منو خراب کنه 

اه، تو این زمونه شوهر نکردن خیلی بهتره، من اگه به عقب برمی گشتم اصلا شوهر نمیکردم، تو ۱ سال پیرم کرده 

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...