من خیلی غصه دارم یعنی شوهرم هر چند وقت یکبار اشکمو در می یاره آزارم می ده خون تو جیگرم می کنه و دست از گذشته بر نمی داره ! این قدر تحقیرم کرده واقعا به مرگ راضیم می خوام بدونم چی کار می کنید حالتون جا می یاد و غم و غصه رو فراموش می کنید ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابام 6 ماه پیش ضمانت شوهرمو برای خرید ماشین نکرد شوهرم نمی تونه ببخشه هر چی می شه شروع می کنه به فحاشی کردن به خانوادم و بدگویی کردن من واقعا کاری از دستم بر نمی یاد فقط اشک می ریزم
من جواب ندادم سیگار پشت سیگار تو پارک نشسته بود زیر لب بهم فحش می داد ! و مات بود رفتیم تو ماشین گفتم چه قدر سیگار می کشی همش دنبال بهانس حال منو خراب کنه
اه، تو این زمونه شوهر نکردن خیلی بهتره، من اگه به عقب برمی گشتم اصلا شوهر نمیکردم، تو ۱ سال پیرم کرده
میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...