2777
2789
عنوان

وقتی حالتون بده چی کار می کنید حالتون عالی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش شوهرم بمیره ازش متنفرم دیشب تا ۴ صبح داشت ور میزد مخمو خرد بچه دوماهم بغلم بود یدونه از پشت زد ب ...

مردا لیاقت هیچی ندارن نه زن و نه بچه کاش همشون در حسرت زندگی بمیرن 

من ب نکات مثبت زندگیم توجه میکنم حالم خوب میشه  

بخواهی ب مشکلات و غصه هایی ک نمی تونی حلشون کنی فکر کنی داغون میشه ادم 

حداقل به داشته هام فکر می کنم خداروشکر می کنم خدا هم لطف می کنه بیشترشون می کنه 

شکر نعمت نعمتت افزون کند.... کفر نعمت از کفت بیرون کند

مردا لیاقت هیچی ندارن نه زن و نه بچه کاش همشون در حسرت زندگی بمیرن 

چندبار واسه طلاق رفتم اینم التماس کرده که برگرد منم ساده و احمق بودم برگشتم اون موقع بچه نداشتم کاش هیچ وقت برنمیگشتم خدا دستشو بشکن چرا این همه ظلم میکنه ساکتی

https://eitaa.com/lady_stor

من راضیم بره یکی دیگه رو بگیره منو طلاق بده  ! هیچ کس نمی تونه تحملش کنه !

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم خوتون از زندگیتو بهتر میدونید ممکنه خدای نکرده راهنمایی غلط بکنم و مشکلتون بزرگتر بشه 

فقط میتونم بگم خدا هدایتش کنه و بهت کمک کنه و صبرتو زیاد کنه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
خب شوهرت جواب نده😅

والا پررو همینه دیگه 😂😂خودش جواب بده من ساکت باشم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

ی پیشنهاد دوستان 

ی کاغذ و قلم بردارید ده تا از ویزگی های خوب همسرتون بنویسید و بهشون فکر کنید ب زمان هایی ک اون ویژگی ها رو بروز دادن و لذت بردید 

یک ماه این کارو بکنید 

سعی کنید روزی ی ویژگی خوب دیگه ازش پیدا کنید و بنویسید 

بعد از یک ماه تغییرات شگفت زده تون می کنه 

گوش دادن به آهنگ شاد،رقص وباشگاه و ورزش(اینا فوق العاده آدمو پر انرژی میکنن)،دعا کردن از ته دل وکمک خواستن از خدا،تکرار کردن عبارات تاکیدی،بیرون رفتن با دوستا وخانواده،نقاشی کردن

عشق با مرد به انتها نمی رسد😍😍
من ب نکات مثبت زندگیم توجه میکنم حالم خوب میشه     بخواهی ب مشکلات و غصه هایی ک نمی تو ...

نکات مثبت وقتیه که داغ رو دلت نباشه 

من به خاطر نکته های مثبت برگشتم و طلاق نگرفتم

چندبار واسه طلاق رفتم اینم التماس کرده که برگرد منم ساده و احمق بودم برگشتم اون موقع بچه نداشتم کاش ...

آره قبل از بچه زندگی خیلی باید محکم باشه دیگه کاش ها تموم شد 

نکات مثبت وقتیه که داغ رو دلت نباشه  من به خاطر نکته های مثبت برگشتم و طلاق نگرفتم

تو لحظات خوب ک توجه به مثبت ها کاری نداره 

اونی شاهکار می کنه ک تو اوج غصه ها به مثبت ها توجه می کنه 

بهر حال من راهی ک ازش نتیجه گرفتمو گفتم امیدوارم ی روزی تصمیم بگیری انجامش بدی و زندگیت پر از لذت بشه عزیزم 

تو لحظات خوب ک توجه به مثبت ها کاری نداره  اونی شاهکار می کنه ک تو اوج غصه ها به مثبت ها تو ...

آره واقعا درست می گی ولی وقتی کسی تحقیرم می کنه نمی تونم مثبت باشم دلم می خواد برم یه جای خیلی دور کسی پیدام نکنه 

آره واقعا درست می گی ولی وقتی کسی تحقیرم می کنه نمی تونم مثبت باشم دلم می خواد برم یه جای خیلی دور ک ...

خب اذیت میشی چون فکر می کنی حرفاش واقعیت داره در حالیکه این فقط نظر اون شخصه و صحت نداره ....واقعیت وجودی مارو کسی نمی تونه تعریف کنه 

و اگر کسی مارو تحقیر می کنه از حقارت خودشه وگرنه کسی ک خودش رو ارزشمند بدونه دیگران رو هم ارزش مند میدونه و احترام میزاره

اگر دوست داشتی این تاپیک رو بخون .... خیلی از دوستان اینجا زندگی شون متحول شده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?postId=64156567

خب اذیت میشی چون فکر می کنی حرفاش واقعیت داره در حالیکه این فقط نظر اون شخصه و صحت نداره ....واقعیت ...

کامل خودمو از دست دادم باور می کنی خیلی دوست دارم نباشم ! یعنی تا شروع میکنه دوست دارم برم بمیرم !