2777
2789
عنوان

وقتی حالتون بده چی کار می کنید حالتون عالی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 61 پست
من جواب ندادم سیگار پشت سیگار تو پارک نشسته بود زیر لب بهم فحش می داد ! و مات بود رفتیم تو ماشین گفت ...

خب شما ک میدونید اصلا ی جور برخورد کنید ک اعصابتون بهم نریزه بالاخره قلق شوهرتون دستت اومره دیگه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اه، تو این زمونه شوهر نکردن خیلی بهتره، من اگه به عقب برمی گشتم اصلا شوهر نمیکردم، تو ۱ سال پیرم کرد ...

شوهر کردن اشتباه محضه من بود کاش کاش زمان به عقب بر می گشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما ک میدونید اصلا ی جور برخورد کنید ک اعصابتون بهم نریزه بالاخره قلق شوهرتون دستت اومره دیگه

چی کار کنم ! سکوت می کنم یه جوره حرف می زنم یه جوره می خوام بمیرم به خدا از دستش 

چی کار کنم ! سکوت می کنم یه جوره حرف می زنم یه جوره می خوام بمیرم به خدا از دستش  

با جون و عمرو سلامتی زن بازی میکنن اخرشم ک سرشو بقبر کردن میرن سراغ یکی دیگه 😔

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
بابام 6 ماه پیش ضمانت شوهرمو برای خرید ماشین نکرد شوهرم نمی تونه ببخشه هر چی می شه شروع می کنه به فح ...

مگه خودش خانواده نداره که بابای تو ضمانتشو بکنه.

پدرشوهر منم سال اول ازدواجمون ازین غلطا کرد. چون نرفتم بانک ضمانتشو کنم نشست زیر پای پسرش و .... مارو حسابی انداخت به جون هم... منم بلایی به روز خودشو پسرش آوردم که براش تا آخر عمر درس عبرت شد.

چرا باید بابای تو بره ضمانت شوهرتو بکنه؟ چه توقعاااا

مگه خودش خانواده نداره که بابای تو ضمانتشو بکنه. پدرشوهر منم سال اول ازدواجمون ازین غلطا کرد. چون ن ...

چه بلایی سرش آوردی ! فعلا برای ما برعکسه تا تونستن منو آزار دادن من کاری نتونستم بکنم ! 

از اشناییت خوشبختم عزیزم. منم عین شمام

مرسی عزیزم منم همینطور😂😂هزار دفعه شوهرم وقتی اشتی میکنیم گفته توروخدا وقتی من ی چیزی میگم تو جواب نده بخاطر همین منو بیشتر عصبی میکنی ک همیشه ی جوابی تو استینت داری

با جون و عمرو سلامتی زن بازی میکنن اخرشم ک سرشو بقبر کردن میرن سراغ یکی دیگه 😔

من راضیم بره یکی دیگه رو بگیره منو طلاق بده  ! هیچ کس نمی تونه تحملش کنه ! 

[QUOTE=64156481]چه بلایی سرش آوردی ! فعلا برای ما برعکسه تا تونستن منو آزار دادن من کاری نتونستم بکنم ! 

آخی عزیزم . ببین مظلومیت زیادم خوب نیست ازت سوءاستفاده میکنن بخدا.

منم اوایل خیلی مظلوم و بی زبون بودم و چوبشم خوردم. اما وقتی مثل خودشون باشی حریفت نمیشن. یکم سلیته بازی دربیار گاهی لازمه تو زندگی.

البته من اصلا چیزی از زندگیت نمیدونم و نمیتونم برات نسخه بپیچم. اما چیزی که گفتم کلی بود. تو این زمونه از غصه خوردن چیزی گیرت نمیاد گلم.

شاعر گفته:

"مثل خودشون باش تا کامروا باشی"