2777
2789

حدود سه سال ازدواج کردم فقط دوتا سرویس و دوتا سکه و دوتا پلاک و دوتا حلقه ازدواج و یدونه نامزدی و دستبند زیر لفظی داشتم....خودشم از وقتی دیدمش تا الان یبار برام حتا یگرمم نخریده ،یه یرویسو داد رو ماشین یکیو تیکه تیکه چون پدرشوهرم کمک نمیکرد دادم بفروشه بره رو بدهی هاش بده اون زمان طلا بود گرمی سه تومن ..هم حلقه خودشو داد دیگه وضعمون بد شد حلقه نامزدیمون و حلقه ازواجمم فروختم🥺😭💔خیلی پشیمونم الان از کل طلاها فقط یه دستبند نازک و گوشواره هام مونده خیلی دلم برای حلقه هام تنگ شده نامرد کار نمیکنه لااقل یذره تلاش نمیکنه برگردونه فقط دلش خوشه میره ببینه پول هست یا ن اصننننن تلاش نمیکنه قول داد دوماه بعدش برگردونه الان دوسال شد نمیدونم چیکار کنم نمیخوام زمان پیری اونموقع یه انگشتر دستم کنم بخدا میبینم بقیه طلا دارن بازم میرن میخرن از حرص میترکم ک چرا حداقل اونایی ک فروخت و برنگردوند حتا یه گرمشو😖از وقتی ازدواج کردم فقط افسردگی نصیبم شد آدم خوبیه ولی خیلی بیخیاله از یه طرف میترسم دشمنی چیزی جمع کنه از یه طرف دلم میسوزه دست خودم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب ها واقعه بخون زندگیت پر بر کت می شه

پر برکت بشه ک کار نکنه 

کار میکنه ولی پول در نمیاره 

پولم در بیاره معلوم نیس روکدوم قرضش میده 

بخدا تا الان فک نکنم موجودی کارتم داشته باشه از بس میره میریزه باز خودش خرج میکنه خستم کرده 

الان با گرمی ده تومن فقط ناامیدیش ب من رسیده حتا اعتماد هم ندارم 

اگه یه درصدم قراربودبگیره دیگه نمیتونه که بگیره اطلا طلاگرمی۱۱تومن دوتومنم که اجرتومالیاتو فلانشه بر ...

هی😮‍💨😖

بخدا فقط حسرت مونده رو دلم عذاب وجدان دارم دادم طلاهامو لااقل میزاشت یه یذره تو حسابم پول بمونه و خرج نکنه رو دلم میموند 

تو یه وقت ندیا ما زنا اولش دلمون میسوزه و اعتماد میکنیم بعد ب غلط کردن میوفتیم 

خب اگه سرکار میره و تلاشش رو می کنه دیگه چیکار کنه بنده خدا گرونیه از کجا بیاره طلا بخره پول داره ا ...

سرکار چی

حقوقش ک چون دانشجوعه میریزن ک اونم کفاف نمیده 

بقیشم بهونه میاره ک کار نیس 

فن هم بلد نیس 

سرکار چیحقوقش ک چون دانشجوعه میریزن ک اونم کفاف نمیده بقیشم بهونه میاره ک کار نیس فن هم بلد نیس

منظورم این بود اگه کار داره و تلاشش رو می کنه دیگه گرونیه شاید پول نمی مونه که بخواد پس انداز بشه طلا بخره

هی😮‍💨😖بخدا فقط حسرت مونده رو دلم عذاب وجدان دارم دادم طلاهامو لااقل میزاشت یه یذره تو حسابم پول ب ...

بایدیکم ازپول طلاهاتومیگرفتی خرج میکردی براخودت

نه بابامن چندباریم که دادم باسودش ازش گرفتم

درامدثابت نداره همسرت

منظورم این بود اگه کار داره و تلاشش رو می کنه دیگه گرونیه شاید پول نمی مونه که بخواد پس انداز بشه طل ...

من ندیدم تاحالا هزار تومن از تلاش خودش بیاد تو زندگیمون 

اومده سریع همون روز پر کشیده 

بخدا اکر میدیدم هدف داره و تلاش میکنه برام میگفتم فدای سرش ولی سه سال شد ..میشناسمش الکی هم خودشو گول میزنه هم منو 

فقط میگه آره باید یکاری بکنم از فردا

فرداش هم ک مث همیشه 

پر برکت بشه ک کار نکنه کار میکنه ولی پول در نمیاره پولم در بیاره معلوم نیس روکدوم قرضش میده بخدا تا ...

عزیرم نا امید نباش من با ۱۰۰ صوت ۱۰۰ صوت  جمع کردنند از ۳۰۰ تومن  شروع کردم خدا رو شگر برای دخترم پلاک خریدم  همسرم پول داد با سکه هاش طلا فروش هم تخفیف داد براش خریدم

ذکر یا عزیز رو تو دلت بگو یا به سمتش فوت کن نفهمه 

یا چشم زخم کهنه داری یا سنگینی وووو با قران وووو دفع کن