2777
2789
عنوان

چگونه یه خانم با سیاست باشیم....

36613 بازدید | 57 پست

دوستان بیایین بگین  چجوری با سیاست باشیم که همه ازمون تعریف کنن تو فامیل   

و خودتون یه اخلاق خوبتونو(سیاست)بگین که باعث شده تو فامیل خیلی ازتون تعریف کننن؟!!!

بگین تا از هم دیگه یاد بگیریم😊

وردست رئیس جمهور بشینیم کت وشلوار ومو بلوند 😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرت به کار و زندگی خودت باشه

احترام بزرگترای فامیل هم حفظ کن میشی عالی البتهههههههه در صورتی که بدگو نداشته باشی اما اگه کسی باشه که بدگویی کنه ازت فرشته هم باشی به چشم نمیای

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
من تو فاپیل همه ازم بعنوان با سیاست یتد میکنن‌ک عزیزکرده ی همم اما شوهرم ا۱لا اینجور فک‌نمسکنه

بنظرم مهم همسرته دل اونو بدست بیار فامیل رو میخوایم چیکار

والله من برام مهم نیس ازم تعریف کنن.

چقدر خوب 

من متاسفانه نظر بقیه برام مهمه.

البته دارم کار میکنم رو خودم که کمتر کنم این اهمیت رو

ی خانم با سیاست احترام همه رو نگه میداره هم بزرگ هم کوچیک 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

این که باهمه هستم اما با هیچکس نیستم (چه جمله سنگینی )

این که رمز و راز زندگیم و به هیچکس نمیگم حتی مادرم تمام مساعل شخصی رو خودم حل میکنم  

وبا کسی صمیمی نمیشم خیلی  اما خیلی بگو بخند میکنما  ولی راجع به مساعل شخصی نه