2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بدجنسم

300 بازدید | 24 پست

من بچم راشيتيسم(نرمي استخوان)داره  ٣٤هفته هم بدنيا اومده ٧ماهشه تقريبا اين مريضي باعث شده روند رشد جسميش(محكم شدن استخوني) دير تَر شكل و بگيره  و ديرتر چهاردست و پا بره چون يذره شله و اين موضع خيلي غصه دارم كرده روزي يبار گريه نكنم اروم نميگيرم خانواده شوهرمم ميدونن ولي همش تيكه ميندازن ك مثلا من با بچم تمرين نميكنم ك اينطوريه هي ميگن اين بايد الان مينشست و هزارتاااا كنايه ديگه بخدا هم كلي باهاش تمرين ميكنم هم بهش غذا ميدم بيشتر وقتم برا بچمه وزنم زياد نميگيره هركاري كردم بخدا

ولي اونا يجوري رفتار ميكنن ك من مادر بي مسئوليتي هستم همه همسايه هامون ديدن چقد ب بچم ميرسم و باهاش بازي ميكنم

غصم كم بود اوناهم بهش اضافه شدن و دست از سرم برنميدارن دزدكي پچ پچ ميكنن راجب بچم و خودم از اونور همش تعريف بچه هاي هم سن بچمو ميكنن ك اينطوريه بچه فلاني و هزار تا از اينچيزاااا نميدونم فلاني خيلي ب بچه ميرسه فلاني چ مادر خوبيه

همش ميخوان منو خار كنن شوهرم ميگه من ك ميبينم داري زحمت ميكشي بقيرو ول كن

ولي اخه مگه ميشه!!؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی کن به حرفاشون. بچه ها خیلیاشون ده ماهه میشینن. فرق دارن باهم بچه ها. نباید مقایسه بشن. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خودتو ناراحت نکن دوست عزیز.شما که خودت و همسرت میدونین که کوتاهی نمیکنی پس حرف دیگران رو اهمیت نده

اونام از خدا نمیترسن که این حرفا رو میزنن.زمین بدجور گرده.انشاالله که قبل از اینکه دیر بشه متوجه اشتباهشون بشن

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

دیووونه ای مگه قرار مادر خوب،بودنت برا ااونا ثابت بشه مهم اینکه با تحقیق و تلاش بهترین کار ها رو برا بچت انجام بدی . امپول ویتامین دی زدی به بچه ؟

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

هرچی سگ محلشون کنی بهتره اینجوری خسته میشن ولی وقتی ببینن به هدفشون رسیدن خوب چزوندنت به کارشون ادامه میدن.حرف درستو شوهرت زده

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

وقتی همسرت انقدر مرده پس اونارو ولش کن.

عزیزم خیلی غصه خوردم، خدا هیچ مادری رو پرستار مریضی بچش نکنه واقعا دردناکه.

غصه نخور تو غصه می خوری اون طفلی می فهمه انرژی مثبت بهش بده 

و حتما روزیی شده نیم ساعت تو آفتاب نگهش دار البته آفتابذاول صبح نه سر ظهر که گرما زده بشه.

خدا کمکت کنه عزیزم

کوچولوتم ببوس 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

انقدرررر از این حرفا به من زدن که خدا میدونه منم خیلی ناراحت شدم ولی الان پسرم بزرگ شده و از همه نظر تکه هم مدرسه هم قیافه هم قد و وزن الان دیگه خفه شدن 

بسپار به خدا و شک نکن حتما حتما حتما نتیجه زحماتت رو میبینی پسر منم کم وزن و بدغذا و بداخلاق بود و من مثل خودت از جون و دل براش مایه گذاشتم و نتیجه ش ام دیدم

عزیزم هیچ کس مهربون تر از مادر نیس برای بچه اصلا خودتو بخاطر حرفای بیخود ناراحت نکن

ان شاالله خیلی زووود حال گل نازت خوب میشه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....