2777
2789

یک ساله ازدواج کردم. شنیدم بعد از بچه دار شدن، فکرو ذهنت فقط بچته نه شوهرت دیگه. درسته عایا؟ دوستم بچه دار شده میگه نفسم بچم شده، شوهرمو دیگه زیاد تحویل نمیگیرم.کیا تجربه دارن بگن؟

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خودم هم میگه تو بعد از بچه دار شدن فکر نکنم مارو تحویل بگیری. من میترسم برعکس شه. دوست هم ندارم از شوهرم دور شم یا حسم کم شه. نمیدونم والا

منم از این موضوع خیلی میترسم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

برای ما اینجوری نشده،   سال اول تولدش سخت بود خیلی سخت، زندگیم از روال عادی خارج شده بود ، ولی الان پسرم پنج ساله ست ، عاشق همسر و پسرمم. 

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

من که عاشق تر شدم

تازه بعد دومی فهمیدم چقدر هلاکشم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بچه خیییییلیییییی بین زنو شوهر فاصله میندازه 😓😓😓

اصلا دوستم میگه دیگه برام مهم نیس شبا پیش شوهرم بخوابم.

از اون وقت که شنیدم اصلا میترسم

نفسم به نفس پسرم بنده دنیامه عشقمه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت