2777
2789
عنوان

الان به شوهر رو بدیم یا ندیم😑😑

196 بازدید | 10 پست

عجب گیری کردیم هااااا

میگن محبت نکنی و بهش رو ندی میره دنبال یکی دیگه

بعد میگن زیاد بهش رو  بدی هم بازم ازت زده میشه

من نامزدم کمبود محبت داره معلومه از ادا اطوار اش خب

وقتی یه بغلش میکنم کلی ذوق میکنه

میگم باهاش سرد رفتار کنم دپرس میشه

کلا نمیدونم چیکار کنم الان/:

🤍✨️Hala Madrid

به شوهرت رو ندی میخواهی ب کی بدی 

اتفاقا این حرف اشتباهه مردا تشنه ی محبتن و دنبال زنی ان که محبت کنه و احساساتی باشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی نمیدونی چیکار کنی 

به شوهرت رو ندی یکی دیگه بهش رو میده (برگرفته از نظرات فرخ تو مسافران) 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

سرد رفتار نکن محبت کن ولی ب اندازه ...منظور از زیاد محبت نکردن ..دم دستی نبودن و سبک بازی درنیاوردنه....همیشه برای تمام روابطتان یک خط قرمزی قائل بشید حتی همسر

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن