یک ساله ازدواج کردم. شنیدم بعد از بچه دار شدن، فکرو ذهنت فقط بچته نه شوهرت دیگه. درسته عایا؟ دوستم بچه دار شده میگه نفسم بچم شده، شوهرمو دیگه زیاد تحویل نمیگیرم.کیا تجربه دارن بگن؟
این که طبیعیه ، بچه توجه بیشتری میخواد ، ولی من و شوهرم قبل بچه زیاد بیرون و تفریح نمیرفتیم الان خیلی میریم خیلی هم خوش میگذره ، خیلی هم شوهرم بهم کمک میکنه ، فهمیدم خیلی مرد خوبیه ، وقت کمتری دارم باهاش دعوا کنم بنابراین دعواهامونم کمتر شده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون اخلاق شوهرم یکم بهترازقبل شد خودمم بیشتردوسش دارم
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
اگه زن و شوهر نتونن رابطشون رو مدیریت کنن میتونه باعث سردی بشه ولی اگه هر دو تلاش کنن و شرایط رو درک کنن تاثیربدی روی رابطه نمیزاره
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
اصلا دوستم میگه دیگه برام مهم نیس شبا پیش شوهرم بخوابم. از اون وقت که شنیدم اصلا میترسم
وااا😒
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
فقط اولش فاصله میفته بعدش عشق وعلاقه دوبرابر میشه من الان بچم ۸ماهشه هنوز یه جورایی فاصله دارم از شوهرم هروقت بچم بخواد میتونم پیش شوهرم باشم نه هروقت خودم خواستم بیشتر وقتم متعلق به بچه اس😐😐
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خیلی اشتباهه که مادر، به جای همسرش، همه توجه و عشقش بشه بچه اش!
بچه، مهمونِ خونه است. دیر یا زود باید بره دنبال زندگیش؛ زن و شوهر هستن که اگه خدا بخواد، تا آخر عمر باهم می مونن. وابستگی بیش از حد به بچه، مخصوصا اگه پسر باشه، توی آینده خیلی آسیب ایجاد میکنه!