بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همگی عزیزان. پسر من هم اسمش ((((( آرمین ))))) هست و خدا رو شکر صحیح و سالم 19 ابان 1389 به دنیا اومد . ما ایران نیستیم .ولی احتمال داره برای عید بیایم و شاید یه چند وقتی موندگار بشیم. (تهران هستیم) از آشنایی تون خوشبختم دوستای عزیز.
سلام دوستای خوبم نی نی های خوشگلتون چطورن؟امیدوارم همشون خوب باشن و همش براتون بخندن و شما هم براشون غش و ضعف برین. اگه موافقین با هم راجع به کارای جدیدی که بچه هامون میکنن صحبت کنیمو با هم ذوق بزنیم .نظرتون چیه؟؟؟؟؟
آیسا نازم امروز انگشتاش نگاه می کنه بعدش انگشتاشو می خوره. پتوشو می کشه روی سرش بعد می گه ا قو. بر می گرده روی شکمش. این دخمله عزیز مامانشه...............
سلام من مامان آرتین هستم .آرتین جون 25 آبان به دنیا اومد .خیلی پسر خوبیه .وقتی باهاش حرف میزنم کلی ذوق میکنه تمام تلاشش رو میکنه تا جواب بده .قربونش برم خیلی نمکه .خودمم 30 سالمه ما ایران نیستیم