2777
2789

سلام دوستان عزیز من چندروزقبل از پریود حالتهای خیلی بدی بهم دست میده فشارروحی ونگرانی وکم حوصلگی 

حوصله ی هیچ کسی روندارم وکاملا اززندگی مایوس میشم 

دوست دارم فقط گریه کنم 

فشارانقدربهم زیاده ک دوست دارموخودمو باقرص خلاص کنم

امروزبچه ی چندماهمو متاسفانه زدم

بعدحدود یک هفته وقتی پریودمیشم انگار روحم اروم میشه ومیشم همونی ک بودم 

کسی تابحال حالت من رو تجربه کرده چکاربایدبکنم تابرطرف بشه خیلی نگرانم

چون بچه ی شیرخواردارم میترسم قرص ودارو مصرف کنم…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم حتی صدای خش خش پلاستیک عصبیم میکنه تو اون دوران خیلی دوسدارم ی راه پیدا کنم ریلکستر بشم...یخصوص که منتطر نی نی هستیم همه فکر میکنن ناراحتم که باردار نبودم درصورتیکه اخرین فکرمه تو اون زمان

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

منم دقیقا مث شمام الانم همون حالو دارم دوروزه شوهرمم کم محبته هی بهش گیر میدم اونم خیلی شاکیه نمیدونم چکار کنم..نمیفهمه دست خودم نیس فک میکنه تو پریود ادم اینجور میشه نه قبلش

منم دقیقا مث شمام الانم همون حالو دارم دوروزه شوهرمم کم محبته هی بهش گیر میدم اونم خیلی شاکیه نمیدون ...

اقایون این مساعلو خوب میدونن ولی نمیدونم چرا اولویت اول همیشه تو زندگی خودشونن…

منم همینطورم حتی صدای خش خش پلاستیک عصبیم میکنه تو اون دوران خیلی دوسدارم ی راه پیدا کنم ریلکستر بشم ...

منم دلم میخواد همش بایکی دعوا کنم مثل یه ببر زخمی خودمو حبس کردم تو اتاق