2777
2789
عنوان

الهی بمیره مادرشوهرم

3263 بازدید | 86 پست

ببینین چقد مزخرفه که تو جشنم همه فامیلا فهمیدن عفریته س 

حتی فیلم بردار به یکی از فامیلمون گفته بود چرا دخترتونو دادین به این خانواده مادر داماد خیلی بد اخلاقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا متاسفانه هول شوهر دارن شوهرو که میکنن بعد تازه با مادر و خواهر طرف اشنا میشن و واسشون ارزوی مرگ میکنن 

با دعاهای شما مادرشوهرت نمیمیره باید چشماتو باز میکردی عروس همچین سلیطه ای نمیشدی خواهرم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

وای تاپیکوخوندم(الهی بمیرم،مادرشوهرم....)

فکرکردم چیزیش شده واینقدرمهربون بوده عروسش پیش مرگش شده

(دورازجون استارتر)

😄😄😄

چه کاربرمثبتی ام من

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

نفرین چیه دوس دارم حتی خودم بکشمش

لعنتی جلو فامیلام آبرومو برد 

یه کاره پریده وسط با داد و فریاد به عمه هام میگه با عروس عکس نگیرین 

کل مراسم یه شنل تن من کرد بماند که داشتم اب پز میشدم اصلا لباسمم معلوم نشد 

انقد تابلو به شوهرم گفت شاباش کم بده همه دیدن همه فامیلام شاباشارو پس دادن

یه دوست داشتم واسه فرار از دست بابای سخت گیرش زن یه پسره شد مادرشوهرش روانی مطلق بود یه زن بوگندو بی عقل یعنی شیرین عقل به تمام معنا کثیف چندش و بد اخلاق و بی تربیت یچیزی میگم یچیزی میشنوی دختره الان عین چی از زنه میترسه 😐خب عزیز من دو سال اضافه تر خونه بابات میموندی با میمون جماعت وصلت نمیکردی  

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
دخترا متاسفانه هول شوهر دارن شوهرو که میکنن بعد تازه با مادر و خواهر طرف اشنا میشن و واسشون ارزوی مر ...

چجوری چشامو باز میکزدم؟

مثلا قبل عقد یه جشن میگرفتم اخلاقشو ببینم؟

نفرین چیه دوس دارم حتی خودم بکشمش لعنتی جلو فامیلام آبرومو برد  یه کاره پریده وسط با داد و فر ...

شنلو پرت میکردی زمین میگفتی رو مخ من نرو ابروتو جلو فامیلات میبرما