2777
2789

من تنها از گلوم پایین نمیره ناهار. خییلی گشنم شه نیمرو یا سیب زمینی آب پری،گوشت چرخ کرده ای درست میکنم.اونم اگه خییلی گشنم شه طاقت نیارم. اما در عوض شب که همسرم میاد شام تپل و خوشمزه درست میکنم کنارش میخورم

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

برای شب ک شام می پزید 

بیشتر تدارک ببینید ک

ناهارتون هم  آماده باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شب ک شام می پزید  بیشتر تدارک ببینید ک ناهارتون آماده باشه

گاهی این کارو میکنم اما همش کم میاد واسه خودم. 😉شوهرم واسه ظهرشم ناهار میبره

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

استارتر منم دقیق مث شما هستم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

تنها باشم اونجوری تدارک نمیبینم

ولی اگه خوشحال باشم و حالم خوب باشه یه چیز خوشمزه به اندازه خودم درست میکنم

یا مثلا بستنی و اینا میخورم

اگه حالم خوب نباشع هیچی نمیخورم

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚