2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر 

ما برای خرید خونه سی میلیون پول کم داشتیم که پدر خدابیامرزم بهمون داد

بعد چندماه پولو جور کردیم ک بهشون بر گردونیم اما بابای گلم گفت پول سیسمونی بچتون (ماهنوز بچه نداریم)و پول رو از ما نگرفت 

منم حقیقتش چون. قصد بچه دارشدن نداشتیم رفتیم با سی تومن ماشین خریدیم 

حالا مادرشوهر تمام اینارو میدونه اما همیشه تاحرف بچه میشه میگه خب به مامانت بگو استارت سیسمونی خریدنو بزنه دیگه تا شما اقدام کنین 

دلم میگیره بااینکه میدونه من پولو خرج کردم لطفی گ کردن درحق من ولی ب روی خودش نمیاره 

میدونمم فردا روزی من بچه دار بشم انتظار سیسمونی  داره بروی خودشم نمیاره

شوهرمم راضی برا بچه نمیشه میگه  بچه دوست دارم  ولی رک نمیگه بچه دار شیم من سی سالمه سنمم مناسبه ولی....بهش میگم بیا کم کم کمد و. تختشو بگیریم میگه حالا بزار اقدام کنیم 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصمم هست من تو شهر غریب اگه حامله بشم مادرشوهرم حتی حال منو نمیپرسه 

الان سه هفتست اومدم خونه خودم قبلش شهرستان بودم یک زنگ نزده بمن ک تو.خوبی خوشی 

بچه دار هم بشم میدونم بی توجهه

خوب همينجوري به مادرشوهرت بگو كه مامان من بنده خدا كه  پول دو تا سيسموني رو بهمون داده ديگه چي رو استارت بزنه پسرت بايد استارت خريد رو بزنه بگو مامانم پولو داده به سليقه خودمون بريم بخريم پسرت نميادش بريم بخريم اصلا نگو پول ماشين واسه سيسموني بوده فقط بگو پول رو دادن خودمون بخريم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

من باشم عمرا رو نمیدم به مادرشوهرم دراین باره .چرا الکی غصه میخوری دختر .ما خودمون رسم سیسمونی نداریم .بچه هم بخام بیارم شوهرم باید بخره .با اینکه جایی که ازدواج کردم رسم دارن تاسی تومن سیسمونی میدم ولی سر سوزن برام مهم نیست مگه قراره رسم خانواده شوهر فقط بره .ماهم این رسمو دارسم و سیسمونی وظیفه من نیست .شوهرم میخاد بخره میخاد بخره .میخاد بچش تویه لباس بزرگ شه به منچه .والا .دخترسرتو بالابگیر ول کن حرف مادرشوهرو فلان و فلانو خودت باش و به خودت احترام بزار 

عجله نكن عزيزم هر وقت بچه دار شدي كم كم بخر لازم نيست تا حامله شدي همه رو يه جا بخري  حتي تختم خيلي لازم نميشه اوايل چه برسه به كمد . براي ديگران زندگي نكن بچه دار شدن هر چيز ديكه به خودتو شوهرت ربط داره هر موقع مادر شوهرت حرفشو پيش كشيد فقط اروم لبخند بزن  جواب نده خلاص 

خوب همينجوري به مادرشوهرت بگو كه مامان من بنده خدا كه  پول دو تا سيسموني رو بهمون داده ديگه چي ...

میدونه راستش  بهش گفتیم پولو بابای من دادهبود ماباهاش خونه خریدیم 

تازه بخدا یک کلمه نگفت مبارکه فقط گفت دیگه مسافرتمون براه شد😳

بگو بابام پول سيسموني رو پيش پيش داده قربونش برم هرچند من انتظاري ندارم و وظيفشون نبوده ولي لطف كردن  هروقت لازم باشه خودم و همسرم ميريم ميخريم

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .

اصلا اين چه رسميه كه يكي ديگه بچه مياره پدرو مادرزن بايد تو دردسر بيفتند، بگو ما پول سيسموني رو داريم، پسرت بچه نميخواد

ما نه رسم سيسموني داريم نه جهيزيه

ولي مامانم بهمون ميده

كه اونم شوهرم با دعواااااا جهيزيم رو تقبل كردي