2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از نینیها بدون این که چهار دست و پابرن یهو راه میفتن😊

ولی تو سایت یه خانومه میگفت پسرش رو به دلایلی برده بوده کاردرمانی که اونجا پزشک گفته هر طوری هست بچه رو وادار کنین یه کم حداقل چهار دست و پا بره چون رو هوشش تاثیر زیادی داره.رو هوش ریاضی و حل مساله

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

چه بهتر. حوصله داریا. پسر من از هفت ماهگی چهاردست و پا میره. تا حالا هم همه چیزو میچسبید که بتونه بایسته الآنم که ده ماهشه دیروز دیدم وان حمومو آورده برعکس گذاشته کنار میز پذیرایی بعد رفته روی وان ایستاده و بعدشم چهاردست و پا رفته روی میز. همین کارو با زیر تلویزیونی هم میکنه. خیلی شیطونه. من خیلی اذیت میشم. همه استخونام زده بیرون

یاس ده ماهگی رفت تا قبل اون همه کاراشو با (غلت قلت قلط غلط ) زدن انجام میداد دیگه وختی با همین روش ب هدفشون میرسن نیازی نمیبینن کار دیگه کنن😉

ی چادر بنداز زیر شکمش حالت چاهار دسو پا رو براش ایجاد کن بعد خودت دو طرف چادر رو بگیر کمکش کن با کمک هم بهش یاد بده تو نت سرچ کنی برات میاره این روشو

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

گل مهر دختر منم پس فردا میشه ۹ ماهه اصلا ۴ دستو پا نمیره دختر اولم ۸ ماهش بود رفت

دخترم فقط میغلته 

بعضی بچه ها دیرتر میرن یا اصلا نمیرن نگران نباش

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا