2777
2789
یاس ده ماهگی رفت تا قبل اون همه کاراشو با (غلت قلت قلط غلط ) زدن انجام میداد دیگه وختی با همین روش ب ...

چ روش خوبی ممنون منم انجام‌میدم😊

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
چند وقتشه 

چرا  افسردگی گرفتی منم بچم ۹ ماهشه افسرده شدم هیشکی هم یه دکتر منو نمیبره بچمم خیلی اذیت میکنه 

بهتر که چهار دست و پا نمیره راحتی پسرمن که میره دیوونم کرده هی دنبالشم تازه هم وایمیسه هی میفته و گریه 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بهتر. حوصله داریا. پسر من از هفت ماهگی چهاردست و پا میره. تا حالا هم همه چیزو میچسبید که بتونه با ...

وای خدا مااااشالله 

پسر منم ده ماهشه ولی چرا تو باغ نیست خخخخ رفته وان آورده اوه اوه پسر من با رو روئک ب زور یکم حرکت میکنه 

حتی نیم وجب به بهشت مونده باشه صدای خندت بیاد برمیگردم...🍀
وای خدا مااااشالله  پسر منم ده ماهشه ولی چرا تو باغ نیست خخخخ رفته وان آورده اوه اوه پسر من با ...

راحتی دیگه. دیوونم کرده بخدا. از لحظه ی تولدش یه لحظه آرامش ندارم.دارم نابود میشم. حالا خدا کنه بزرگ شد خوب بشه

راحتی دیگه. دیوونم کرده بخدا. از لحظه ی تولدش یه لحظه آرامش ندارم.دارم نابود میشم. حالا خدا کنه بزرگ ...

ن والا منم تا ۴ ماهگی با کولیک شدیدی ک داشت مردم و زنده شدم خودمم افسردگی داشتم ...

الانم دوماهه گلاب ب روت اسهاله وزنش از ۶ ماهگی ثابت مونده دندونم درنیورده خاب شبشم افتضاحه 

یاس ده ماهگی رفت تا قبل اون همه کاراشو با (غلت قلت قلط غلط ) زدن انجام میداد دیگه وختی با همین روش ب ...

رو چهار دستو وایمسیته که نمیره😒

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ن والا منم تا ۴ ماهگی با کولیک شدیدی ک داشت مردم و زنده شدم خودمم افسردگی داشتم ... الانم دوماهه گل ...

اووووف چه بد خدا کمکت کنه به نظرمبیخیال شو  که فعلا چهار دست و پا نمیره. انشاالله شرایطش خوب بشه بعد یهو راه بیفته. چون چهاردست و پا اصلا برای روند رشد ضروری نیست فقط مادرا اذیت میشن. من و شوهرم هردومون تو نوزادی چهاردست و پا نرفتیم زیاد ولی این پسره حسسابی داره آتیش میسوزونه

چرا  افسردگی گرفتی منم بچم ۹ ماهشه افسرده شدم هیشکی هم یه دکتر منو نمیبره بچمم خیلی اذیت میکنه& ...

عزیزم من چند ساله دارم ولی از اونایی نیستم که کسی بفهمه ولی خودم میدونم داخلم داغونه دکتر زیاد رفتم که فقط یه سری دارو داده بود که عصبی ترو بی قرار ترو خواب الوده تر شدم 

من هشت سال نازایی داشتم که علتشم همین استرسهای الکی بود 

کلی دوا درمون که اخر سر خدا خودش داد 

الان نینیم نه ماهشه بدتر شدم با وجود اینکه اروز حسرت داشتن بچه رو همیشه داشتم 

من وسواس فکری شدید دارم که علت افسردگیم همینه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اووووف چه بد خدا کمکت کنه به نظرمبیخیال شو  که فعلا چهار دست و پا نمیره. انشاالله شرایطش خوب بش ...

ن از خدامه ۴ دستو پا نره یهو راه بره ایشالا. فقط نمیدونم کی میخاد ۶ صب بیدار نشه حداقل تا ۸ بخابه 

نه فقط میغلته 

نگران نباش.پسر دایی من تا یکسالگی وانمیستاد  راه هم  نمیرفت،با پوشکش خودشو سر میداد روی سرامیک خونه.به فضولیاش میرسید دیگه لازم نبود راه بره الان 10 سالشه سالم سالمه .دختر شما هم با غلت زدن حتما به جایی که میخواد میرسه نیازی نمیبینه.الان دختر من یاد گرفته بیایسته بعد دستشو ول میکنه  از تکیه گاه میوفته همش باید مواظبش بود،روزی چندبار هم کلش میخوره اینور و اونور.پدرمون دراومده.شما فعلن راحتی.

ن از خدامه ۴ دستو پا نره یهو راه بره ایشالا. فقط نمیدونم کی میخاد ۶ صب بیدار نشه حداقل تا ۸ بخابه&nb ...

خخخخ مال منم همینجوریه تازه قبلا ۴ یا ۵ بیدار میشد اما الآن ۶ . هر کاری هم میکنم بیشتر نمیخوابه. حتی شبا دیرتر میخوابونم یا آخر شب بهش غذا میدم که سنگین بشه ولی بازم صبح از من و باباش زودتر بیداره