2777
2789
عنوان

بعد دوسال هنوز فراموش نکردم😔

633 بازدید | 33 پست

سلام دوستان، اگه میشه بیاید کمکم کنید، حس میکنم زندگیم داره از بین میره، من دوساله پیش عقد کردم الان یک سال و دوماه عروسی کردم، شوهرم خداروشکر خیلی خوبه اما خب ازون پسرایی ک اهل امروزی بازی و اینا نیست، من عروسی نگرفتم یعنی پدرشوهرم نزاشت، باورتون میشه الان هرباااااری ک یکی جشنشه من تا دو روز غصه میخورم ک چرا من لباس عروس نپوشیدم، یعنی الان بدتر شده ک بهترم نشده، وقتی هم اینطوری میشم اصلا نمیتونم ب شوهرم محل بزارم، یچیز دیگه ک هست، شوهرم خب تو عقد اهل کادو یا حتی گل خریدن نبودن، امشب پروفایل یکی از دوستامو دیدم ک هدیه هاشو گذاشته بود، بحث کردم، گفتم تو چرا اینکارارو نکردی واسم، میدونم شاید از نظر شما ی مسأله جزیی و مسخره باشه، اما باور کنید رابطه منو تحت الشعاع قرار داده، حسود نیستم، ولی همش غصه میخورم، تو رو خدا اگه میتونید بیاید راهنماییم کنید ک چجوری با این مسأله کنار بیام، مخصوصا با عروسی نگرفتنه😔😔😔😔

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

نه جزئيه نه مسخره بهتره يه سالگرد ازدواج بگيري و لباس عروس بپوشي

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه لباس عروس بپوشی وبری عکس و فیلم بگیری؟یاسالگرد عقد یه جشن کوچیک‌بگیری؟

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

درسته حق داری ولی اگه غیر از اینها شوهرت برات کم نمیذاره و هواتو داره پس اتصاف نیست سر این چیزهای الکی ناراحتش کنی و دعوا راه بندازی.اگه میخای اذیت نشی زندگیتو با زندگی بقیه مقایسه نکن

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

چی بگم مسائل مادی که مهم نیستن تفاهم و آرامش ملاک زندگیه اینا نباشه به هیچ دردی نمی خوره نیما کرمی و همسرش هم عروسی نگرفتن خوشبخت نیستن به حرف مردم زندگی کردن یعن ی استرس 

زندگی درک همین اکنون است .....

جرا نذاشتن عروسي بگيريد جه ظالمانه

من كه خودم دوست داشتم ساده برگزار كنم مراسممو الان گاهي پشيمونم از اينكه تا اون حد ساده گرفتم ديگه. شما كه برات عروسي نگرفتن جاي خود داري 

حسهايي كه داري كاملا طبيعيه و قابل درك

اگه تونستي سالگرد ازدواجت برو اراشگاه لباس عروس بپوش بريد اتليه با شوهرت و عكس بندازيد به كسي هم نگو اصلا

نمیشه لباس عروس بپوشی وبری عکس و فیلم بگیری؟یاسالگرد عقد یه جشن کوچیک‌بگیری؟

میدونی یجورایی انگار پشتت باد بخوره، بعدم خب بالاخره بعد عروسی اندام طرف بهم میریزه، از طرفی من دلم عزوسی میخواست، اما نزاشتن😔

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

سخته ولی گذشته و مقایسه کردن مرد خورد میکنه و پایه های زندگی سست.

شاید شوهر دوستت به خوبی شوهر شما نباشه.

ظاهر زندگی دیگران با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید.

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

به نظرم مساله مهمیه. لباس عروس کرایه کن برو آتلیه عکس بگیرید

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ب نظرم اگه خیلی دوس داری و تو دلته.... ب شوهرت بگو برو آرایشگاه لباس عروس بپوش بعدم برین آتلیه عکس بگیرین بزن تو اتاقت.... اینطوری خیییییلی خوبه تا اینکه تا آخر عمرت غصشو بخوری