2777
2789
عنوان

چطور یادم بره ؟ 😔😔😔

1677 بازدید | 40 پست

چقدر این روزام سخت میگذره 

انگار چندتا وزنه سنگین گذاشتن رو قلبم 😢 شدیدا حس دلتنگی دارم 

برای روزهای خوب از دست رفته ام ... 😭 حیف ... یه روزایی اونقدر حالم خوب بود که انگار یه عقاب رو ابرا بودم ولی الان ...عین یه جوجه ی ترسو و تنها شدم ...😭

چقدر بده خدایا ... چرا وقتی آدما مال هم نیستن سر راه هم قرار میگیرن ؟ آخه من چطوری فراموشش کنم ؟ اصلا مگه میشه فراموش کرد ؟ ساعتی نیست که به یادش نیفتم بی معرفتو ... اون چجوری منو فراموش کرد ؟ 😭😭😭😭 چطور تونست ؟؟؟ ما اینهمه خاطره داشتیم باهم 😢 سرم داره منفجر میشه از اینهمه نامردی 😭 

من چیکار کنم بچه هااا چیکار کنم ؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا درکت میکنم عزیزم....منم حالم حسابی خراب بود...الانم کمی خرابه...اولش منم خیلی به خدا غر زدم..اما بازم ته دلم میدونم که مصلحت خدا همین بوده...زمان خیلی تاثیر داره...باید صبر کنی تا گذر زمان ارومت کنه.....سعی نکن سریع فراموش کنی...بلکه سعی کن بپذیریش و باهاش کنار بیای

اون منو دوست نداشت 😭 مطمئنم 😢  دیگه نمیتونم کسی رو قبول کنم همش میترسم از اون بهتر پیدا نکنم ...

خداروشكر كن از ته قلبت كه تو نامردي نكردي

كسي كه نامردي ميكنه باخته 

خدا بزرگه نترس

چقدرخوب بوده طرف ک ایینقدرتوباخاطراتش داری اذیت میشی مال من اونقدربی معرفت بودوبی احساس ک ک فقط دلم ب حال خودم میسوزه😥

خدایاخودت میدونی توقلبم چیه همونوازت میخوام ❤👪
اون منو دوست نداشت 😭 مطمئنم 😢  دیگه نمیتونم کسی رو قبول کنم همش میترسم از اون بهتر پیدا نکنم ...

ی حس چررررررت زودگذره 

منم حس تورو داشتم براحتی تموم شد البته این روزاتو گذروندم و درکت میکنم ولی تموم میشه

باردار نیستماااا😑تیکر آزمونمه😎😂😣😣😣
تا کسی دوباره وارد زندگیت نشه خاطراتش دیونه ات می کنه بگرد عشق کن صفا کن چرا خوشی هاتون رو وابسته ...

اون پاشو بخوره چه تاثیری به حال من داره 😭😭من قلبم شکسته تاوان پس دادن اون یه ذره هم آرومم نمیکنه 

دققققیقا منم همین فکرو دارم....پس وقتی هردومون یه حس و یه فکر داریم بدون طبیعیه و ان شاالله یکی بهتر میاد