2777
2789
عنوان

چطور یادم بره ؟ 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 40 پست
خداروشكر كن از ته قلبت كه تو نامردي نكردي كسي كه نامردي ميكنه باخته  خدا بزرگه نترس

من باختم نه اون 

اون داره زندگیشو میکنه و یه لحظه ام یاد من نمیفته منم که هنوز نتونستم فراموشش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خیلی دارم اذیت میشم 😢😢اینطوری بد تره 

البته مال من باشمافرق داره مال من زندگیه مشترک بودوالان فقط دلم بحال بچم میسوزه ک پیششه

خدایاخودت میدونی توقلبم چیه همونوازت میخوام ❤👪
دققققیقا منم همین فکرو دارم....پس وقتی هردومون یه حس و یه فکر داریم بدون طبیعیه و ان شاالله یکی بهتر ...

من بعد از اون هیچکس به دلم نمیشینه 😢 حس نارتحت کننده ایه همش میگم اگه تا آخر عمر نتونم کسی رو جایگزین کنم چی 😭😭😭

البته مال من باشمافرق داره مال من زندگیه مشترک بودوالان فقط دلم بحال بچم میسوزه ک پیششه

خب چون شما زیر یه سقف زندگی کردین خصوصیات بدش رو هم دیدین و به نسبت دل کندن راحت تره بنظرم ولی من بدی ای ازش ندیدم 😭😭😭 نه اینکه اخلاق بد نداشته باشه ها فقط فرصت نشد 

من باختم نه اون  اون داره زندگیشو میکنه و یه لحظه ام یاد من نمیفته منم که هنوز نتونستم فراموشش ...

نه اين ظاهر قضيه هست كه مثلا سرش گرمه

كسي باخته كه يه وفادار رو از دست داده

شرش مياد تو شك داري؟

شك داري اون باهته؟

دل منم بدجووووري شكسته هست

بخوبي ميفهمم شما چي ميگي

غضه نخور

اون پاشو بخوره چه تاثیری به حال من داره 😭😭من قلبم شکسته تاوان پس دادن اون یه ذره هم آرومم نمیکنه&n ...

بحث تاوان و اینا نیست

اون پاشو میخوره تا حال امروز شمارو درک کنه

این قانون طبیعته

و شما بقدری خوشبخت میشی که دگ یه لحظه یادش نمیفتی

شما میشی حال امروز اون

❤خدایا شکرت

من بعد از اون هیچکس به دلم نمیشینه 😢 حس نارتحت کننده ایه همش میگم اگه تا آخر عمر نتونم کسی رو جایگز ...

ببین من ماجرای تو رو دقیق نمیدونم ولی حس هامون خیلی شبیه به همه..منم یه خواستگار داشتم ‌که حتی یدونه معیار مخالف هم نداشتیم..هییییچ ..همه چی خوب بود ..هیچ بدی ازش ندیدم..هیچکس منطقی تر ش و خوش پوش ترش ندیدم تو فامیل..اما به دلایلی به هم خورد..

منم اولش همش میگفتم این خیییلی خوب بود..حالا دیگه کسی به این خوبی نمیاد..منم با اون مقایسش میکنم و میگم نه..اما متوجه شدم که این فکرو همه دارن...اگر خدا خواسته که بهم نرسیم...پس خود خدا هم میدونه چطور اونی که قسمتمونه مهرش تو دلمون بشینه ان شاالله...

بیا برای هم دعا کنیم..الان دل هردومون شکسته

ببین من ماجرای تو رو دقیق نمیدونم ولی حس هامون خیلی شبیه به همه..منم یه خواستگار داشتم ‌که حتی یدونه ...

بیا دعا کنیم 😭توروخدا برام دعا کن شرایطم به بهترین شکل تغییر کنه و روزای خوب منم برسن 

من خوشحال میشم 😔😔😔 ینی میشه یه روز بیاد که منم خوشحال باشم 😭😭😭

مياد نترس حتما مياد

با كسي كه مثل خىدت با معرفت باشه و با وفا

اشك منم در اوردي منم مثل شما دلم شكسته

خيلي هم شكسته خيلي بد

شكر خدارو بكن يه نامرد از زندگيت رفت شكر خدا بكن سرمايه اي داري مه قيمت نداره و خيليا دنبالش يعني و ...

همین وفاداری منو به این حال و روز انداخت اگه دوره ای که باهاش بودم سرمو با چندتای دیگه ام گرم میکردم الان حالم این نبود وقتی با من بود حتی یه لحظه ام به کسی فکر نکردم همه تمرکز و توجه ام مال اون بود 😢 بی لیاقت 😭😭😭😭