2777
2789
عنوان

کسایی ک اگزما دارن بیان داخل

443 بازدید | 47 پست

سلام

وقت همگی  بخیر

من اگزمای شدید داشتم، دستام دچار شده بود، جوری شده بود ک شب اصلا خوابم نمیبرد،همش خارش داشت دستام و خون میومد

ولی ی دکتری رفتم ی کرم هایی داد عااااااااالی

گفت چه چیزهایی هم نخورم ک برنگرده، خیلی عالی بود 

اگه دوست داشتین ی گروهی تو برنامه های مجازی تشکیل بدیم اونجا در موردش حرف بزنیم

اینجا نمیتونم

حتی اگه دوست داشته باشین عکس کرم ها و شامپو ها رو میزارم

اخه من اگرمای شدید مزمن هم تشخیص دادن

ولی شکر خدا و ب لطف دکتر خوب شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگزماي شديد داشتم با هيچ كورتني خوب نميشد 

با درماتين باريج و يه كرم دست ساز خوب شد 

واقعا عالي بود 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من اگزماي شديد داشتم با هيچ كورتني خوب نميشد  با درماتين باريج و يه كرم دست ساز خوب شد&nb ...

جوري بود كه ازش اب و خون ميومد 

خواهرم همینجا بگو دیگه حالا بیایم مجازی اخه.

من کلا دست و پام فقط میخاره خل شدم بچه کوچیکم دارم بدتر شده بس میشورم و میسابم دستکش پوشیدنم فایده نداره😣

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
خواهرم همینجا بگو دیگه حالا بیایم مجازی اخه. من کلا دست و پام فقط میخاره خل شدم بچه کوچیکم دارم بدت ...

زير دستكش ظرف شويي هم حتماااا دستكش نخي بپوش 

عزیزم تودوران بارداریت هم داشتی؟

قبل بارداریم داشتم ولی خوب با کرم مرطوب کننده و  یسری پماد بهتر بودم تو بارداری هم همونجور طی شد ولی بعد زایمان هر کار کنی بالاخره بشور و بساب بیشتره😣😣

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

زن داداش من حموم هم نميتونه بره دستاشو با دستكش ميبوشونه چسب ميزنه خيلي هم دكتور رفته ولي فايده نداشته بجه كوجيك هم داره 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
زير دستكش ظرف شويي هم حتماااا دستكش نخي بپوش 

اره دقیقا خود دستکش معمولی حساسیت میاره باید یه دستکش دیگه هم بپوشم زیرش برا همین یه وقت حوصلم نمیکشه یه وقت میبینی وقت ندارم بدون دستکش میشورم برا همین دستام داغونه

قبل بارداریم داشتم ولی خوب با کرم مرطوب کننده و  یسری پماد بهتر بودم تو بارداری هم همونجور طی ش ...

منم قبل بارداری داشتم پماد ان ان و مرطوب کننده استفاده میکردم تقریبا خوب شده بودم یعنی خوب که خیلی کنترل شده بود اذیتم نمیکرد 

الان با بارداریم دوباره برگشته دکترم اجازه نمیده پماد هم بزنم مرطوب کننده هم که جواب نمیده

اینا به کنار میترسم نی نی هم از من به ارث ببره بیشتر برای اون ناراحتم