2777
2789
عنوان

کسایی ک اگزما دارن بیان داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 47 پست
منم قبل بارداری داشتم با پماد ان ان و مرطوب کننده استفاده میکردم تقریبا خوب شده بودم یعنی خوب که خیل ...

ان شالله كه ارث نميبره  دختر برادر من هم دنيا اومدفكر كرديم ميبره ولي خدا راشكر سالمه فقط به بوشك حساس بود كه فقط بوشك پامپرز بهش سازكار بود و همش براش سودوكريم ميزاشتن الان جهار سالشه خوبه 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
منم قبل بارداری داشتم پماد ان ان و مرطوب کننده استفاده میکردم تقریبا خوب شده بودم یعنی خوب که خیلی ک ...

من مرطوب کننده مای میزنم فقط الووراش برام خوبه پمادم دکتر داده بود البته نه تو بارداری

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دکتر طب سنتی رو هم امتحان کنه تو کنترلش خیلی موثره

بله يكبار هم يك دكتور طب سنتي معروف از اهواز براش درمان فرستاد موثر نبود مراعات خيلي ميكنه ولي بعضى روزها حاد ميشه 

بله يكبار هم يك دكتور طب سنتي معروف از اهواز براش درمان فرستاد موثر نبود مراعات خيلي ميكنه ولي بعضى ...

خیلی درد بدیه خیلی 

خارش وعذابش یه طرف 

ظاهر دستات که خجالت میکشی پیش بقیه طرف دیگه قضیه

خداروشکرکه سالمه دختر برادرت ان شا الله نی نی منم به ارث نبره

ان شالله عزيزم فقط بهت بكم سودو كريم خيلي خوبه براي نوزاد سعي كن دنيا اومد بسلامتي استفاده كني براش گرون هست ولي خيلي خوبه

ان شالله كه ارث نميبره  دختر برادر من هم دنيا اومدفكر كرديم ميبره ولي خدا راشكر سالمه فقط به بو ...

اخه معلوم نمیکنه که من خودم یهو تو دورانی که کارشناسی میخوندم اینجور شدم نمیدونمم چرا😤😤

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
اخه معلوم نمیکنه که من خودم یهو تو دورانی که کارشناسی میخوندم اینجور شدم نمیدونمم چرا😤😤

تازه چن روز پیشا دیدم دستای بابامم اینجوره فکر کنم از خودش به ارث بردم😂😂

تازه چن روز پیشا دیدم دستای بابامم اینجوره فکر کنم از خودش به ارث بردم😂😂

بله كاملا درسته زن داداش من قبل ار عروسيش اينطور شد دكتور بهش كفت استرس زياد باعث شده خودش ميكه در حد مرگ استرس داشتم اول صورتش باد ميكرد و بوست بوست شد و تاول ميزد خدا را شكر حامله شد صورتش خوب شد

بله كاملا درسته زن داداش من قبل ار عروسيش اينطور شد دكتور بهش كفت استرس زياد باعث شده خودش ميكه در ح ...

گذشته از همه اینا چه خواهر شوهر مهربونی هستی ها😙

گذشته از همه اینا چه خواهر شوهر مهربونی هستی ها😙

قربونت عزيزم خودت مهربونى دلم براش ميسوزه  همش دستاشو بسته و استرس داره البته خيلي هم مهربون نيستم براى داداشم هم ميسوزه همش دكترن و نميتونه با زنش اب بازى كنه 

بچه ها حرف همه درسته

اول اینکه سعی کنید زیاد دستتون ب آب نخوره 

حتما حتما قبل دستکش های ظرف شویی، دستکش نخی دستتون کنید

برای پاک کردن سبزی، یا پاک کردن هر چیزی، خوراکی، گرد و غبار حتما حتما از دستکش های ونیل استفاده کنید

من نمیتونم اینجا زیاد کار کنم بچه ها

نتم ضعیفه 

اینجا دو ساعت طول میکشه تا نظرم ثبت بشه

تو گروه ک تشکیل دادم بیاین

مطمئنم پشیمون نمیشین

من دستام تیره شده بود

ولی الان تیرگیش رفتهhttps://t.me/joinchat/BWGHlBIODfilwIhBoRuAPA