2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قیمتش چنده راضی هستی؟روش کرم میزنی خوب میشه؟

من حدودا سه ماه پیش گرفتم ۳۵. اره منافذ پوستمو میپوشونه و ارایشمو مات میکنه. و البته روش کرم‌پودر یا bb کرم یا پنکک میزنم. خوب میشه گلم. موندگاری ارایشو بیشتر هم میکنه🤗🤗😘😘

من حدودا سه ماه پیش گرفتم ۳۵. اره منافذ پوستمو میپوشونه و ارایشمو مات میکنه. و البته روش کرم‌پودر یا ...

من آخه پوستم بعد از چند ساعت که کرم پودر میزنم خیلی براق میشه اینو که بزنم خوب میشه؟

من آخه پوستم بعد از چند ساعت که کرم پودر میزنم خیلی براق میشه اینو که بزنم خوب میشه؟

به نظر من مشکلی پیش نمیاد . من پوستمو کاملا مات میکنه .باید وقتی میزنی بذاری چنددقیقه رو پوستت بمونه تا جذب پوستت بشه؛به اصطلاح خشک بشه. بعد شروع کنی به زدن کرم پودرت؛ من امتحان کردم حدودا ۸ساعت بدون اینکه ارایشم خراب بشه روی پوستم موند.

لطفا یک رژ خوب که ماندگاری زیاد داشته باشه بهم معرفی کنید هر چی میزنم میخورم😔

عزیزم رژ با ماندگاری بالا برای سلامتی مناسب نیست . اگه هم استفاده میکنی خیلی خیلی کم . من خودم از ویولت استفاده میکنم برای مهمونی ها 24 ساعتس . تو صفحه های قبل دوستان رژ های دیگه ای هم معرفی کردن 

خانوما من میخام برا عروسی، خودم موهامو با برس گردون حالت فر بدم قبل از سشوار باید موس بزنم یا چی؟ می ...

عزیزم به نظرم به خاطر خود حرارت سشوار باعث میشه  حالت بگیره  اما بعدش اگه تافت بزنی دیگه حالتش خراب نمیشه . من تو این زمینه زیاد چیزی نمیدونم بازم صبر کنید دوستان بیان راهنمایی کنن ببخشید