2777
2789
کسی نمیدونه چی بره چروکو لک صورت خوبه اخه ماملنم جدیدا صورتش خیلی چروک شده و لکش زیاد.خیلی ناراحته😢

به نظرم چروک و لک یک طول درمان طولانی میخواد پیش پزشک نرفتن ؟ من قبلا دکتر بهم یه کرم دست ساز داده بود خیلی عالی بود . به نظرم برای این مشکل برن دکتر بهتره 

الان درموبای استفاده میکنم این خوبه دو دفعه تا به حال ازش گرفتم ولی نسبت ب پوست من روشنتره واسه اینکه رنگش طبیعی شه من اکتیپور میزدم روش ایندفعه میخوام ضدافتاب لانسون بگیرم مامانم گرفته منم چند دفعه ازش زدم خیلی خوب بود با همه کرما چشام اشک میزد ولی با این نزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان درموبای استفاده میکنم این خوبه دو دفعه تا به حال ازش گرفتم ولی نسبت ب پوست من روشنتره واسه اینک ...

در موبای منم داشتم صفحه اول ازش نوشتم واقعا عالی بود اما منو خیلی سفید میکرد و فقط این موضوش بد بود و دیگه نخریدم 

ریمل هم چون چشام حساسه و بشدت اشک میزنه هر ریملی نمیساخت بهم تا اینکه ایندفعه لانکوم گرفتم واقعا عالیه اولینباره ک چیزی میزنم ب چشام اشک نمیزنه من اون مدلشو ک هم پر میکنه هم بلند گرفتم خیلی خوبه خلاصه

در موبای منم داشتم صفحه اول ازش نوشتم واقعا عالی بود اما منو خیلی سفید میکرد و فقط این موضوش بد بود ...

اره واسه منم همینجوره خیلی سفید میکنه منو باید یچی تیره بزنم روش تا طبیعی شه ولی لانسون ۴تا رنگ داره تست کردم خوب بود 

اره واسه منم همینجوره خیلی سفید میکنه منو باید یچی تیره بزنم روش تا طبیعی شه ولی لانسون ۴تا رنگ داره ...

اره الان لانسون رو تو یه سایت دیدم توضیحاتشو خوندم به نظرم خوب میومد  رو پوستتون برق نمیندازه ؟ 

کرم پودر هم دوسه داشتم بنظرم یه کرم معمولیه پوشانندگی انچنانی نداره

کرم پودر که اصلا برای خودش دنیایی هست خخخ من اصلا با اینهمه تحقیق نتونستم خوبشو پیدا کنم که به پوستم سازگار باشه و خیلی خوب باشه 

کرم پودر لانکوم گرفتم چند روز پیشا ازش دو دفعه زدم خیلی خوب بود من هم پوستم چربه هم بشدت عرق میکردم این کرمه ک روی پوستم بود عرق ک میکردم عرقمو خشک میکردم ولی کرم اصلا تکون نمیخورد خیلیم طبیعی بود رو پوست ازون مدل ک شیشش ماته مخصوص پوست چربشو من گرفتم ولی متاسفانه دو دفعه بیشتر ازش نزدم از دستم ابجیم افتاد زمین و شیشش پودر شد کلا ریخت بیرون کرمش.... ۳۰۰تومن پولم ب فنا رف